Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
FőoldalAjándékboltÁsvány medál

Ásvány medál

Válasszon termékeink közül!
Sorrend:
1-7, összesen 7 db

Az ásvány medál telitalálat bármikor!

Az ásvány medál telitalálat bármikor!Születésnapi, névnapi, karácsonyi ajándékot keresel? Vagy magadat lepnéd meg valami kis aprósággal? Válassz ásvány medáljaink közül!

Egy kedves medál szinte bármilyen alkalomra jó ajándék egy olyan embernek, aki közel áll hozzánk. Kínálatunkból olyan ásvány medálokat vásárolhatsz, melyek nem csak jól mutatnak, hanem viselőjük szervezetére is pozitív hatással vannak. Köztudott, hogy a különböző ásványoknak más-más szerepe van, ám mindegyik jó hatású egészségünkre - nálunk az ametiszttől a türkidig bátran válogathatsz! Ásvány medáljaink angyal alakot öltöttek, ezzel is segítve viselőjüket a helyes döntések meghozásában. Weboldalunkon egyszerűen kiválaszthatod és megrendelheted a megfelelő darabot!

Szeretnél meglepni valakit egy különleges aprósággal? Olyan ajándékot keresel, amiről mindig Te jutsz majd az eszébe, ahányszor csak ránéz? Ásvány medállal garantáltan sikert aratsz! Kiváló választás alkalomra, vagy csak úgy, a lényeg, hogy szívből jön, és szívesen adod!