Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
Válasszon termékeink közül!
Sorrend:
1-24, összesen 433 db
Európa egyik legnagyobb füstölőboltjában jársz! HEM füstölők, Satya füstölők óriási választékát tartjuk, közvetlenül saját importból.


A nyugalom illatfelhője

A nyugalom illatfelhője A rohanó, stresszes hétköznapok során jóleső érzés néha kikapcsolódni otthonunkban és egy rövid időre elfelejteni problémáinkat. A pihentető program mindenki számára mást jelent, azonban vannak olyan kellékek, melyek mindenkire nyugtató hatással vannak, elősegítve a relaxációt.

A környezetünkben érezhető illatok komolyan befolyásolják hangulatunkat és valamennyien más-más illatot tartunk kellemesnek, megnyugtatónak. A füstölők számos különböző illatban és megannyi kivitelezési variációban kaphatóak, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő változatot. Ha szeretjük körülvenni magunkat bódító füstfelhővel, érdemes különböző füstölőket válogatnunk, hogy mindig az aktuális lelki állapotunknak megfelelő illattal tölthessük meg otthonunkat.

Webáruházunk több száz féle füstölőt kínál érdeklődői számára, melyek közül a HEM és Satya füstölők minőségi kivitelezésüknek és gazdag illatváltozataiknak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nézz körül webshopunkban és válogass füstölőink közül, hogy a fárasztó mindennapok után kedvenc illatoddal vehesd körül magad!


Füstölők és illatok

Füstölők és illatok A füstölőket sokan kellemes illatukért égetik, de ezek az illatos rudak sokkal többet tudnak ennél. A füstölők képesek jellegzetes hangulatot teremteni egy helyiségben, attól függően, hogy milyen illatot választunk, meghatározhatjuk, hogy élénkítő vagy éppen nyugtató hatású legyen.

Emellett a füstölő használatával meg tudjuk tisztítani a környezetet, segít a meditálásban és a relaxációban is. A jól kiválasztott illatokkal elűzhetjük a stresszt, felfrissíthetjük a szellemet és békébe ringathatjuk a lelket. Így például a tértisztításra alkalmas a tömjén, mirha, cédrus, tanuláshoz szantál, bergamott, fahéj, stressz ellen bergamott, csampa, rózsa, levendula, kókusz, meditációhoz szantál, jázmin, agarfa, tömjén, lótusz és vanília.

Habár sokan idegenkednek a füstölő használatától, érdemes tudni, hogy a mai, modern, minőségi füstölők teljesen természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak faszénport, ennélfogva nem füstölnek erőteljesen, és fejfájást sem okoznak.

Olcsó HEM és Satya füstölők széles kínálatával várunk webáruházunkban! Nézz körül nálunk, és rendeld meg kedvenc illataidat!


 

A füstölők a mindennapokban

A füstölők a mindennapokbanSzámos módon relaxálhatunk a mindennapokban, ha arra van szükségünk, hogy egy kicsit kizárjuk a külvilágot, illetve hogy feltöltődjünk. Van, aki egy kád forró, illatos vízben pihen, egyesek teáznak, de talán a leg általánosabb a füstölő, ami persze nem csak pihentetően hathat, hanem hangulatteremtésre is kiváló.

Ha füstölőt szeretnénk vásárolni, számos illat közül válogathatunk, melyek mindegyike más hatást gyakorol érzékeinkre, a lágy, természetesebb illatok inkább a pihenést és a lazítást segítik elő, így ha erre van szükségünk, akkor a fenyő, és a kevésbé intenzív virágillatok remek választást jelenthetnek. Ellenben, ha hangulatot szeretnénk teremteni, például egy baráti összejövetel során, akkor a gyümölcs illatok, illetve a vanília és egyéb hasonló készítmények jelenthetnek remek választást.

Ha szeretne a legkülönbözőbb füstölők hatalmas választékából vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk kínálatában garantáltan megtalálja, amit keres!