Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
FőoldalÁltalános Szerződési Feltételek
Általános Szerződési Feltételek

Cégünk az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló  2001.évi CVIII .törvény értelmében hozzáférhetővé  teszi általános szerződési feltételeit:

I. Az  Üzemeltető

1.        A www.piercingrendeles.hu online áruházat az Oriental Market Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság üzemelteti (továbbiakban:” Üzemeltető”).

              Az Üzemeltető rövidített elnevezése: Oriental Market Kft.

             Az Üzemeltető székhelye: 8080 Bodmér, Vasvári P. u. 40.

             Az Üzemeltető tevékenysége a 1101 Budapest, Kőbányai út 36. című telephelyen zajlik.(Bejárat a Gép utca felől.)

            Az Üzemeltető ügyfélszolgálatának telefonszáma: 06-70/600-09-99, illetve 06-70/600-10-11

             Az Üzemeltető e-mail címe: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

             Az Üzemeltető adószáma: 1444650814446508-2-07

             Az  Üzemeltető közösségi adószáma: HU 14446508

            Az Üzemeltető bankszámlaszáma (pénzforgalmi jelzőszáma): 11736020-29902190-00000000

            Az Üzemeltető cégjegyzékszáma: 07-09-015119

            Az Üzemeltető adatvédelmi nyilvántartási száma: igénylése a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz benyújtva

             Az Oriental Market Kft. csomagküldő, internetes tevékenységet folytathat a jogszabályok szerint.

II . Áruházunk működésének lényeges szabályai

1.       A termék(ek) megrendelésének leadása kizárólag interneten keresztül, elektronikus úton a www.piercingrendeles.hu webcímen lehetséges. Az e-mail-ben, telefonon, faxon, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni!

2.       Az Üzemeltető a rendeléssel kapcsolatos mindenféle információt szintén elektronikus úton küld a fogyasztó részére. A megrendeléseket cégünk archiválja és azok tartalma utólagosan hozzáférhető. A megrendelés távollevők között (interneten) kötött, nem aláírt szerződésnek minősül. Ezen szerződésekre vonatkozó jogszabályi hátteret a 17/1999.(II.5.) Korm .rendelet  szabályozza.

3.       A www.piercingrendeles.hu  webáruházat regisztráció nélkül is meg lehet tekinteni, de csak regisztrált vásárlók tudnak rendelést kezdeményezni.  Ha  módosítani  szeretné a regisztrációkor megadott adatait , erre van lehetősége a megrendelés elküldése előtt! Amennyiben utólag veszi észre (a megrendelés elküldése után), hogy valamelyik adat nem megfelelő,  kérjük  azonnal törölje rendelését! Ezt megteheti a regisztrációkor megadott e-mail címről küldött e-mailen keresztül, illetve ügyfélszolgálatunkat telefonon megkeresve. A regisztrációval kapcsolatos részletekről a Bejelentkezés, Regisztráció címszó alatt tájékozódhat az Információközpontban az alábbiak szerint:

 

Bejelentkezés, regisztráció

1)      A regisztráció előnyei

A piercingrendeles.hu webáruházban csak regisztrált felhasználók tudnak vásárolni.

Az oldalunk böngészése lehetséges regisztráció nélkül, de vásárolni csak regisztrált látogatók tudnak.

A regisztráció előnyei:

-          gyorsabb vásárlás (az adatokat nem kell újra rögzíteni),

-          probléma esetén ügyfélszolgálatunk gyorsan eléri Önt,

-          nyomon követhető vásárlás, tájékoztatni tudjuk rendelése állapotáról.

 

2)      A regisztráció menete, hírlevél

 

Amennyiben Ön először vásárol webáruházunkban, kérjük, a jobb felső sarokban található ’Regisztráció’ menüpontban adja meg a kért adatokat. Lehetősége van feliratkozni hírlevelünkre, melynek előnye, hogy gyorsan és kényelmesen értesülhet:

-          kuponos akcióinkról,

-          aktuális árzuhanásokról,

-          és új termékeinkről.

A hírlevélről bármikor leiratkozhat, mivel hírlevelünk leiratkozó linket is tartalmaz. Ezt követően nem küldünk több hírlevelet.

 

3)      Használati feltételek, adatvédelem

 

Regisztráció előtt – amennyiben egyetért a piercingrendeles.hu használati feltételeivel – kérjük, fogadja el a Használati Feltételeket . Ennek hiányában nem tud sikeresen regisztrálni.

Adatait szigorú szabályok szerint, bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatunkat elolvashatja az Adatvédelmi Nyilatkozat   címszó alatt.

 

4)      Bejelentkezés

 

Amennyiben már vásárolt webáruházunkban, kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát a ’Bejelentkezés’ menüpontban a ’Visszatérő vásárlók’ címszó alatt. Ugyanitt találja az ’Elfelejtette jelszavát?’ mezőt. Elfelejtett jelszó esetén ide kattintva, e-mail címének megadásával jelezheti ezt felénk, mi pedig hamarosan küldünk egy új jelszót Önnek, aminek segítségével újra be tud lépni.

 

5)      Az adatok módosítása

 

Amennyiben módosítani szeretné a regisztrációnál megadott adatait, pl. jelszavát vagy szállítási címét, ezt orvosolni tudja a következő módon:

-          lépjen be oldalunkra

-          az Ön vásárlói fiókjához rögzített adatok megjelennek.

-          az ’Adatok szerkesztése’ illetve a ’Cím szerkesztése’ címszó alatt módosíthatja az adatokat.

-          Fontos, hogy mentse el új adatait!

Fizetés előtt kérjük, ellenőrizze adatait, hogy nem történt-e változás!

 

6)      Rendelésem adatainak megtekintése

 

Amennyiben kíváncsi a rendelése adataira:

-          lépjen be oldalunkra

-          megjelennek az Ön vásárlói fiókjához rögzített adatok

-          a ’Rendelési adatok’ címszó alatt megjelennek jelenlegi, illetve korábbi rendelései

-          válassza ki azt a rendelést, melynek adataira kíváncsi

-          kattintson a ’Részletek’ linkre

 

III.             Vásárlás

 

A piercingrendeles.hu webáruházban történő vásárlás feltétele az előzetes regisztráció, illetve az áruházunk Használati Feltételeinek elfogadása.

A webáruházunkban megjelent termékeket raktáron tartjuk, mivel importőrként készlettel dolgozunk. A termékek megrendelésének leadása kizárólag elektronikus úton, a www.piercingrendeles.hu webcímen lehetséges.

 

1)      A vásárlás menete

Válassza ki a kategóriákból a megvásárolni kívánt terméket a kurzorral való kattintással. A termék képe és adatai nagyítva megjelennek. Válassza ki a legördíthető ablakokból a vásárolni kívánt méretet, színt, illetve az ajándékboltban az illatot! A termékek mellett szereplő árak forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák, viszont a szállítási díjat nem. Amennyiben egynél több darabot szeretne vásárolni valamiből, akkor először a ’Kosárba rakom’ gombra kattintson, majd a kosár tartalmának megjelenése után a ’Mennyiség’ oszlopban tudja módosítani a mennyiséget. Fontos, hogy a darabszám módosítása után a ’Frissít’ gombra kattintva tudja frissíteni a kosár tartalmát, tehát érvénybe léptetni a darabszám változását. Innen választhat, hogy tovább szeretne-e vásárolni. Amennyiben vásárlását befejezte, a ’Pénztár’ gombra kattintva véglegesítheti vásárlását. Kérjük, mindig ellenőrizze kosara tartalmát fizetés előtt!

Amennyiben Ön először vásárol oldalunkon, kérjük, regisztráljon! Ennek a menetéről részletesen tájékozódhat a 'Bejelentkezés, Regisztráció' címszó alatt.

Ha Ön visszatérő vásárlónk, könnyű dolga van, ugyanis csak a felhasználónevét és jelszavát kell megadnia.

Fizetés előtt, kérjük, mindig ellenőrizze adatait, hogy nem történt-e változás!

Ha változtatni szeretne adatain (pl. szállítási cím, számlázási cím), azt az ’Adatok módosítása’ címszó alatt feltüntetett módon teheti meg.

Kérjük, válassza ki a kívánt szállítási és fizetési módot!

A következő szállítási módok közül választhat:

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

Házhoz szállítás a Magyar Posta által (csak banki előre utalásnál)

Személyes átvétel budapesti telephelyünkön, valamint üzleteinkben

A következő fizetési módok közül választhat:

Utánvétes fizetés(GLS futárnál)

Banki átutalás (előre történő fizetés esetén, rendelés számának megjelölésével)

Készpénzes fizetés budapesti telephelyünkön, valamint győri üzleteinkben

Cégünk dolgozik a bankkártyával történő fizetési lehetőségen is.

 

A szállításról, a szállítás költségeiről részletesen a ’Szállítás’ címszó alatt, a fizetési módokról pedig a ’Fizetés’ címszó alatt tájékozódhat.

Minden rendeléshez kapcsolódik ’Megjegyzés’ rovat. Bármilyen megjegyzést szeretne tenni a vásárlással kapcsolatban, itt teheti meg. Kérjük, mindig röviden és lényegre törően fogalmazza meg mondanivalóját. Amennyiben megjegyzésével kapcsolatos bármilyen kérdése lenne, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amit az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címen, illetve a 06-70/600-09-99-es, vagy a  06-70/600-10-11-es telefonszámon.

 

A rendelés végén – hogy minden adatot le tudjon ellenőrizni – látni fogja a megrendelt termékeket, illetve a megadott adatokat egy oldalon. Kérjük, figyelmesen olvassa át, és ha valamilyen hibát talál, a számozott lépések alatti linket használja a visszalépéshez a ’Vissza’ gomb helyett. Ezután a ’Rendelés feladása’ gombbal tudja lezárni rendelését!

Amennyiben rendelése lezárása után veszi észre, hogy bármelyik adat nem megfelelő, kérjük, azonnal törölje rendelését! Ezt megteheti e-mailen keresztül, illetve ügyfélszolgálatunk hívásával.

 

IV.             Szállítás

 

Webáruházunkban háromféle szállítási mód közül választhatsz:

1. Házhoz szállítás GLS futárszolgálat által (banki átutalással olcsóbb díjjal vagy utánvéttel kicsit magasabb díjjal).

2. Házhoz szállítás a Magyar Posta által – csak átutalásos (előre átutalással) fizetési módnál van lehetőség erre a legolcsóbb szállítási módra.

3.Személyes átvétel üzletünkben, Győrben, vagy telephelyünkön, Budapesten – ez esetben nincs semmilyen szállítási költség !

A szállítási idő függ attól, hogy milyen szállítási és fizetési módot választottál, de jellemzően 1-4 munkanap.

Amennyiben Győrben (vagy környékén) tartózkodsz, lehetőség van személyes átvételre minden egyéb költség nélkül. Győrben a Győr Plaza-ban található "Oriental Market" üzletünkben nyitvatartási időben van lehetőség átvenni termékeinket. Hétfőtől-szombatig 9 és 20 óra között, vasárnap pedig 10-től 19 óráig várjuk megrendelőinket.

Figyelem! A személyes átvételnél bár kezelési, csomagolási és szállítási költséget nem számítunk fel, a rendelés átfutási ideje akár 2-4 munkanap is lehet a raktárkészlettől és az üzletbe szállítástól függően! A rendelések csak külön értesítő e-mail után állnak rendelkezésetekre!

Továbbá szeretnénk felhívni figyelmeteket arra is, hogy személyes átvétel esetén a webáruházban feltüntetett (üzleteknél sokkal kedvezőbb!) árak kizárólag a webáruházban előzetesen megrendelt termékekre vonatkoznak, és kizárólag az átvehetőség e-mailben történt visszaigazolása után állnak rendelkezésetekre!

Piercing vásárlása esetén a legköltséghatékonyabb megoldás a Magyar Posta által végzett kiszállítás. Kizárólag piercing vásárlása esetén, 100 g össztömeg alatt, banki előre utalásos fizetési módnál vehető igénybe ez a fajta szállítás. A terméket az összeg beérkezése után a lehető leghamarabb postára adjuk ajánlott levél formájában, amit a Magyar Posta munkatársa kézbesít. A kézbesítési idő jellemzően 2-4 munkanap lehet az összeg számlánkra történő beérkezésétől számítva.

A  megszabott feltételekért cserébe viszont jóval kedvezőbb szállítási díjat kínálunk: a szállítási díj a futárszolgálat díjának töredéke. Így hát, ha lehetőséged van banki utalással fizetni, mindenképp ezt a szállítási módot válaszd!

A futárszolgálattal történő szállítás a legkényelmesebb, de legdrágább megoldás. Amennyiben ezt a kényelmes szállítási módot választod, lehetővé kell tenned, hogy a futár kiszállítási időben (8-17 óráig) át tudja adni Neked - akár lakcímen akár munkahelyen , illetve megbízottadnak a csomagot. Kérjük, mindenképp úgy adj  meg szállítási címét, hogy a futártól valaki át tudja venni a csomagot. Amennyiben  úgy döntesz, hogy megbízol valakit, hogy vegye át helyetted  a csomagot, kérjük, az illető tudjon róla, és legyen nála elég készpénz (amennyiben az utánvétes fizetési megoldás lett megjelölve). Praktikus megoldás munkahelyre -mint szállítási cím-  kérni a csomagot (pontos cím, elérhetőség megjelöléssel), amennyiben az adott időszakban (8-17 óráig)  munkahelyeden fogsz  tartózkodni. Ez azért nem jelent különösebb nehézséget, mivel a  szállítási és számlázási címednek   nem kell megegyeznie.

Kérjük, az átvételkor mindenképpen ellenőrizd, hogy a termék nem hibás, hiányos-e, illetve az a szállítás során nem sérült-e meg!

Amennyiben problémát észlelsz a termékkel kapcsolatban vetess fel jegyzőkönyvet átvételkor!  Kérjük, értesíts minket a Kapcsolatban található e-mail címen, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk a problémát! Ha a  megrendelt termék hibás, vagy láthatóan a szállítás során megsérült, akkor azt az Üzemeltető díjmentesen kicseréli. Amennyiben nincs mód a cserére, a vevő eldöntheti, hogy a cégünk által felajánlott kedvezményes áron megtartja a terméket vagy elállhat a vásárlástól. A reklamációról, az elállásról, a jótállásról és a szavatosságról, valamint a panaszkezelésről részletesen tájékozódhatsz  a 'Reklamáció, Panaszkezelés' címszó alatt!

Miután megrendelésedet csomagolva összekészítettük és átadtuk a szállítást végző cégnek, erről e-mailben értesítünk.

Ha a folyamatban levő szállítással kapcsolatban további kérdésed van, kérjük, fordulj a szállítást végző cégek ügyfélszolgálatához:

GLS: 06-1/802-0265 (hétfőtől-péntekig 7:00 és 20:00 között)

Szállítási mód

Rendelési végösszeg
szállítási díj nélkül

Szállítási díj
a csomagolási és kezelési költséget is tartalmazza

Személyes átvétel Budapesten,Győrben készpénzes fizetéssel

1-10000 Ft

ingyenes

10001 Ft -

ingyenes

Magyar Posta
Kizárólag piercing rendelésekor (100 g súlyig), kizárólag banki átutalásos fizetés esetén (Rendelési szám feltüntetésével!)

1-12700 Ft

635 Ft

12701 Ft -

ingyenes

FUTÁRSZOLGÁLAT
banki átutalásos fizetés esetén(Rendelési szám feltüntetésével!)

1-12700 Ft

990 Ft

12701 Ft –

ingyenes

  FUTÁRSZOLGÁLAT
  utánvéttel(ami külön 390 Ft)

1-12700 Ft

1380 Ft

     
     

  FUTÁRSZOLGÁLAT
utánvéttel(ami külön 390 Ft)

12700 Ft

390 Ft

 

V.                Fizetés

 

Webáruházunkban fizethetsz  előre banki átutalással. Választhatod azt is, hogy utólag, a helyszínen (a GLS futárnak ), utánvéttel egyenlíted ki a csomag értékét, szállítási díjjal együtt. Amennyiben előre fizetsz, a futárszolgálat választása esetén kedvezőbbek a szállítási díjak. Erről részletesebben a ’Szállítás’ címszó alatt tájékozódhatsz.

Hamarosan bankkártyával történő fizetési lehetőség is lesz.

1.Banki átutalás esetén kérjük, a következő bankszámlára utaljál  a rendelés elküldése után :

A cég neve: Oriental Market Kft.

Bankszámla száma: 11736020-29902190-00000000

FONTOS! A megjegyzés rovatba kérjük tüntesd fel  a megrendelésed számát! (Ezt a rendelésed feladása után webes felületünkön, a  ’Saját adatok’ menüpontban, illetve a rendszerünk által kiküldött e-mailben tekintheted meg.)

2.Utánvétes fizetés esetén a futárnak  kell kifizetned  a csomag értékét a szállítási díjjal együtt (számla végösszege), illetve – amennyiben rendelésed összértéke alapján megfelelt az ingyenes szállítási feltételeknek – csak a csomag értékét és az utánvét szolgáltatás díját , de szállítási díjat nem.

Személyes átvétel (Budapesten vagy Győrben) esetén csak  a  megrendelt áru értékét fizeted  általad megadott üzletünkben !

7.       Mivel termékeinket  raktárunkban is készleten tartjuk, ezért a megrendelést a lehető leggyorsabban tudjuk csomagolni és feladni. A rendelés leadása után küldünk egy automatikus visszaigazolást, ami azt jelenti, hogy a rendszer továbbította munkatársunk felé a rendelést. Ha az automatikus értesítőt nem kapta meg 2 órán belül, kérjük jelezze e-mailen. Miután kollégánk személyesen is leellenőrizte a megrendelést, azután küld egy értesítést, melyet tényleges visszaigazolásnak tekintünk. Személyes ellenőrzésre, visszaigazolásra hétvége, illetve ünnepnapok után, a rendelés megérkezését követő első munkanapon van lehetőségünk. (A rendelés személyes ellenőrzése csak munkaidőben / H-P:8-17 óráig /lehetséges!)  A tényleges visszaigazolás elküldése után  megkezdjük a termék(ek) csomagolását, és minél hamarabb átadjuk a szállító cégnek. A szállítási idő függ a kiválasztott szállítási, illetve fizetési módtól, de jellemzően 1-3 munkanap.

8.       Ha a termék nem áll rendelkezésre, az Üzemeltető haladéktalanul tájékoztatja a vevőt, és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket haladéktalanul, de legkésőbb  a tájékoztatást követő 30 napon belül visszatéríti.

9.    A 17/1999.(II.5.)Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szabályozza, hogy A fogyasztó a szerződéstől számított nyolc munkanapon belül , a termék kézhezvételétől számítva indokolás nélkül elállhat. Ha eddig az időpontig  írásbeli megerősítést nem kapott a fogyasztó, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig,legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja a termék kézhezvételétől számítva. Írásban történő elállás esetén érvényesnek tekintjük az elállást, ha a fogyasztó a nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. A kézhezvételi időpont boltban történő átvétel esetén a számlán szereplő dátum, házhoz szállítás esetén a futártól, postástól történő átvétel időpontja. Ezeket a számlával, illetve a futártól kapott bizonylattal tudja igazolni. A jogszabály értelmében a fogyasztónak kell viselni elállás esetén a visszaküldés költségét. Küldje vissza  saját költségén a sértetlen terméket a számlával az Oriental Market Kft. címére (1095 Budapest, Soroksári út 150.) és cégünk az elállást követő 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát. A szállítási költségre nem vonatkozik a visszatérítés! Ha a kiszállítás ingyen történt, a vevőnek meg kell térítenie a szállítási költséget, amit az Üzemeltető kedvezményként elengedett. Utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni! Amennyiben a vevő a terméket használatba vette és az nem sérülésmentes állapotban van, nem vállaljuk a termék visszavásárlását. Az Üzemeltető követelheti  az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

10.   Az Üzemeltető jótállási és szavatossági felelősségére a 49/2003.(VII.30.) GKM rendeletben és a Ptk-ban foglaltak az irányadóak.  Átvételkor ellenőrizze, hogy a csomagolás nem hibás-e, illetve a szállítás során nem sérült-e meg! Amennyiben problémát észlel a csomagolással kapcsolatban vetessen fel jegyzőkönyvet átvételkor!  Kérjük, értesítsen minket a Kapcsolatban található e-mail címen, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk a problémát! Ha  a  megrendelt termék hibás, vagy szállítás során megsérült/eltűnt, akkor azt az Üzemeltető díjmentesen kicseréli amennyiben az jegyzőkönyv által bizonyítható. POSTAI SZÁLLÍTÁS SORÁN MEGSÉRÜLT/ELTŰNT TERMÉKEKÉRT, NEM TUDJUK VÁLLALNI A FELELŐSSÉGET MIVEL A POSTA SE HAJLANDÓ RÁ! Csakis a GLS futárszolgálat által szállított termékekért vállalunk felelősséget!  Amennyiben nincs mód a cserére, a vevő eldöntheti, hogy a cégünk által felajánlott kedvezményes áron megtartja a terméket vagy elállhat a vásárlástól.

12.   Az Oriental Market Kft. arra törekszik, hogy a fogyasztó minél pontosabban legyen tájékoztatva az oldalakon megjelenített termékekről. Amennyiben esetleges hibák előfordulnak az Üzemeltető felelősségére a Ptk-ban, illetve a 17/1999.(II.5) Korm. rendeletben foglaltak az irányadóak.

13.   A www.piercingrendeles.hu  webáruházat üzemeltető Oriental Market Kft., mint adatkezelő az internetes tartalmak felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján a felhasználók személyes adatait felhasználja. Az adatkezelés jogalapja a az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 5.§(1) bek. a) pontja szerint az érintett hozzájárulása. Az adatkezelés célja, hogy a  www.piercingrendeles.hu  webáruház  által nyújtott szolgáltatásokat biztosítani tudjuk pl.: a vevő által megrendelt terméket célba juttassuk, a rendelés állapotáról,szállításról,felmerült problémákról,reklamáció orvoslásáról minél hamarabb tájékoztatni tudjuk a vevőket,valamint, hogy a  hírlevél előnyeit élvezni tudják . Cégünk felelősséget vállal azért, hogy a személyes adatok csak  a cél eléréséig kerülnek felhasználásra, ezen céloktól eltérő célokra nem használja fel a beazonosításra alkalmas  adatokat.  Rendszerünk  kizárólag statisztikai célból ,összesített formában használja fel a begyűjtött adatokat, mely az érintett felhasználó nevét, illetve beazonosításra alkalmas más adatát semmilyen formában nem tartalmazza.  Nagyon fontos, hogy gondoskodjanak jelszavuk megfelelő titokban tartásáról, mivel a felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért illetve tranzakcióért, melynek során jelszava felhasználásra került! Nem áll fenn az előbb említett felelősség, ha a felhasználó jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy kezébe. Az Adatvédelmi Nyilatkozat címszó alatt részletesen tájékozódhat az adatok kezeléséről. Az érintett regisztrációjával, megrendelésének rögzítésével, illetve oldalaink böngészésével hozzájárul adatainak a szerződésben meghatározottak szerinti felhasználásához, valamint elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, cégünk Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatát, vásárlási és fizetési feltételeinket, illetve minden olyan feltételt, amit webáruházunk használatához rögzítettünk. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy a szolgáltatás leállásából eredő vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

14.   A felhasználó adatai megadásával kifejezetten és önkéntesen, előzetesen, egyértelműen hozzájárulhat a regisztrációkor, hogy az Üzemeltető a felhasználó részére hírlevelet küldjön. Az Üzemeltető nem köteles ellenőrizni, hogy a hozzájárulás megadásakor az adatok valósak, illetve helytállóak-e.  A  hírlevél  igénylésének   önkéntes  hozzájárulását ,az adatkezelést  bármikor vissza lehet vonni. Az Üzemeltető vállalja, hogy a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozottak adatai közül.

15.   A felhasználóknak lehetőségük van a termékekről véleményt írni. Ezen vélemények minden esetben a hozzászólók álláspontját tükrözik, tartalmukért az Üzemeltető nem tud felelősséget vállalni. Az üzemeltető fenntartja azt a jogát, hogy törölje a vélemények közül azokat, melyek üzleti érdekeit, a közízlést vagy valamely törvényt sértik.

16.   A fogyasztó panaszaival fordulhat levélben: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez ,illetve telefonon az Üzemeltető telephelyén (1095 Budapest, Soroksári út 150. bejárat a Timót utca 2. felől ) működő ügyfélszolgálathoz a 06-70/600-09-99, illetve 06-70/600-10-11 telefonszámon. Cégünk minden esetben törekszik a felmerülő problémák gyors, rugalmas és békés orvoslására. Ha nem sikerülne megállapodni, panaszával fordulhat a békéltető testülethez: Fejér Megyei Békéltető Testület - 8000. Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. - Gazdaság Háza (Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza). Tel.: 22/510-31022/510-310, fax: 22/510-312, illetve a Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségéhez – 8000. Székesfehérvár, Piac tér 12-14.