Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
FőoldalInformációközpont
Információközpont

I.                  

Ügyfélszolgálat

 

 

 

Bármilyen információra van szüksége, problémája akad, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz munkanapokon 8-16 óráig a 06-70/600-09-99-es vagy a 06-70/600-10-11-es telefonszámon, valamint az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címen. Munkaidőben Skypeon keresztül is kapcsolatba léphet velünk, azonosítónk: orientalmarketkft. Hétvégén vagy ünnepnapon elküldött e-mailjére csak az azt követő első munkanapon tudunk válaszolni.

 

 

II.                Bejelentkezés, regisztráció

1)      A regisztráció előnyei

A piercingrendeles.hu webáruházban csak regisztrált felhasználók tudnak vásárolni.

Az oldalunk böngészése lehetséges regisztráció nélkül, de vásárolni csak regisztrált látogatók tudnak.

A regisztráció előnyei:

-          gyorsabb vásárlás (az adatokat nem kell újra rögzíteni),

-          probléma esetén ügyfélszolgálatunk gyorsan eléri Önt,

-          nyomon követhető vásárlás, tájékoztatni tudjuk rendelése állapotáról.

 

2)      A regisztráció menete, hírlevél

 

Amennyiben Ön először vásárol webáruházunkban, kérjük, a jobb felső sarokban található ’Regisztráció’ menüpontban adja meg a kért adatokat. Lehetősége van feliratkozni hírlevelünkre, melynek előnye, hogy gyorsan és kényelmesen értesülhet:

-          kuponos akcióinkról,

-          aktuális árzuhanásokról,

-          és új termékeinkről.

A hírlevélről bármikor leiratkozhat, mivel hírlevelünk leiratkozó linket is tartalmaz. Ezt követően nem küldünk több hírlevelet.

 

3)      Használati feltételek, adatvédelem

 

Regisztráció előtt – amennyiben egyetért a piercingrendeles.hu használati feltételeivel – kérjük, fogadja el a Használati Feltételeket . Ennek hiányában nem tud sikeresen regisztrálni.

Adatait szigorú szabályok szerint, bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatunkat elolvashatja az Adatvédelmi Nyilatkozat   címszó alatt.

 

4)      Bejelentkezés

 

Amennyiben már vásárolt webáruházunkban, kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát a ’Bejelentkezés’ menüpontban a ’Visszatérő vásárlók’ címszó alatt. Ugyanitt találja az ’Elfelejtette jelszavát?’ mezőt. Elfelejtett jelszó esetén ide kattintva, e-mail címének megadásával jelezheti ezt felénk, mi pedig hamarosan küldünk egy új jelszót Önnek, aminek segítségével újra be tud lépni.

 

5)      Az adatok módosítása

 

Amennyiben módosítani szeretné a regisztrációnál megadott adatait, pl. jelszavát vagy szállítási címét, ezt orvosolni tudja a következő módon:

-          lépjen be oldalunkra

-          az Ön vásárlói fiókjához rögzített adatok megjelennek.

-          az ’Adatok szerkesztése’ illetve a ’Cím szerkesztése’ címszó alatt módosíthatja az adatokat.

-          Fontos, hogy mentse el új adatait!

Fizetés előtt kérjük, ellenőrizze adatait, hogy nem történt-e változás!

 

6)      Rendelésem adatainak megtekintése

 

Amennyiben kíváncsi a rendelése adataira:

-          lépjen be oldalunkra

-          megjelennek az Ön vásárlói fiókjához rögzített adatok

-          a ’Rendelési adatok’ címszó alatt megjelennek jelenlegi, illetve korábbi rendelései

-          válassza ki azt a rendelést, melynek adataira kíváncsi

-          kattintson a ’Részletek’ linkre

 

III.             Vásárlás

 

A piercingrendeles.hu webáruházban történő vásárlás feltétele az előzetes regisztráció, illetve az áruházunk Használati Feltételeinek elfogadása.

A webáruházunkban megjelent termékeket raktáron tartjuk, mivel importőrként készlettel dolgozunk. A termékek megrendelésének leadása kizárólag elektronikus úton, a www.piercingrendeles.hu webcímen lehetséges.

 

1)      A vásárlás menete

Válassza ki a kategóriákból a megvásárolni kívánt terméket a kurzorral való kattintással. A termék képe és adatai nagyítva megjelennek. Válassza ki a legördíthető ablakokból a vásárolni kívánt méretet, színt, illetve az ajándékboltban az illatot! A termékek mellett szereplő árak forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák, viszont a szállítási díjat nem. Amennyiben egynél több darabot szeretne vásárolni valamiből, akkor először a ’Kosárba rakom’ gombra kattintson, majd a kosár tartalmának megjelenése után a ’Mennyiség’ oszlopban tudja módosítani a mennyiséget. Fontos, hogy a darabszám módosítása után a ’Frissít’ gombra kattintva tudja frissíteni a kosár tartalmát, tehát érvénybe léptetni a darabszám változását. Innen választhat, hogy tovább szeretne-e vásárolni. Amennyiben vásárlását befejezte, a ’Pénztár’ gombra kattintva véglegesítheti vásárlását. Kérjük, mindig ellenőrizze kosara tartalmát fizetés előtt!

Amennyiben Ön először vásárol oldalunkon, kérjük, regisztráljon! Ennek a menetéről részletesen tájékozódhat a 'Bejelentkezés, Regisztráció' címszó alatt.

Ha Ön visszatérő vásárlónk, könnyű dolga van, ugyanis csak a felhasználónevét és jelszavát kell megadnia.

Fizetés előtt, kérjük, mindig ellenőrizze adatait, hogy nem történt-e változás!

Ha változtatni szeretne adatain (pl. szállítási cím, számlázási cím), azt az ’Adatok módosítása’ címszó alatt feltüntetett módon teheti meg.

Kérjük, válassza ki a kívánt szállítási és fizetési módot!

A következő szállítási módok közül választhat:

Személyes átvétel Pick Pack pontban (egyelőre nem elérhető)

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Házhozszállítás a Magyar Posta által (csak banki előre utalásnál)

Személyes átvétel budapesti nagykereskedésünkben vagy győri üzletünkben

A következő fizetési módok közül választhat:

Utánvétes fizetés(Pick Pack Pontban, illetve GLS futárnál)

Banki átutalás (előre történő fizetés esetén, rendelés számának megjelölésével)

Készpénzes fizetés budapesti nagykereskedésünkben vagy győri üzletünkben

Cégünk dolgozik a bankkártyával történő fizetési lehetőségen is.

 

A szállításról, a szállítás költségeiről részletesen a ’Szállítás’ címszó alatt, a fizetési módokról pedig a ’Fizetés’ címszó alatt tájékozódhat.

Minden rendeléshez kapcsolódik ’Megjegyzés’ rovat. Bármilyen megjegyzést szeretne tenni a vásárlással kapcsolatban, itt teheti meg. Kérjük, mindig röviden és lényegre törően fogalmazza meg mondanivalóját. Amennyiben megjegyzésével kapcsolatos bármilyen kérdése lenne, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amit az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címen, illetve a 06-70/600-09-99-es, vagy a  06-70/600-10-11-es telefonszámon.

 

A rendelés végén – hogy minden adatot le tudjon ellenőrizni – látni fogja a megrendelt termékeket, illetve a megadott adatokat egy oldalon. Kérjük, figyelmesen olvassa át, és ha valamilyen hibát talál, a számozott lépések alatti linket használja a visszalépéshez a ’Vissza’ gomb helyett. Ezután a ’Rendelés feladása’ gombbal tudja lezárni rendelését!

Amennyiben rendelése lezárása után veszi észre, hogy bármelyik adat nem megfelelő, kérjük, azonnal törölje rendelését! Ezt megteheti e-mailen keresztül, illetve ügyfélszolgálatunk hívásával.

 

IV.             Szállítás

 

Webáruházunkban háromféle szállítási mód közül választhasz:

1.Házhozszállítás GLS futárszolgálat által (banki átutalással olcsóbb díjjal vagy utánvéttel kicsit magasabb díjjal).

2. Házhozszállítás a Magyar Posta által – csak átutalásos (előre átutalással) fizetési módnál van lehetőség erre a legolcsóbb szállítási módra.

3.Személyes átvétel üzletünkben, Győrben, vagy telephelyünkön, Budapesten – ez esetben nincs semmilyen szállítási költség !

A szállítási idő függ attól, hogy milyen szállítási és fizetési módot választottál, de jellemzően 1-4 munkanap.

Szállítani csak Magyarországra áll módunkban! 

Amennyiben Budapesten, Győrben (vagy környékükön) tartózkodsz, lehetőség van személyes átvételre minden egyéb költség nélkül.  Győrben  a Győr Plaza-ban található "Oriental Market" üzletünkben (Hétfőtől-szombatig 9 és 20 óra között, vasárnap pedig 10-től 19), Budapesten a Kőbányai út 36 alatti telephelyünkön, nyitvatartási időben(Hétfőtől-péntekig 8.30-15.30) van lehetőség átvenni termékeinket. 


Figyelem! A személyes átvételnél bár kezelési, csomagolási és szállítási költséget nem számítunk fel, a rendelés átfutási ideje akár 2-4 munkanap is lehet a raktárkészlettől és az üzletbe szállítástól függően! A rendelések csak külön értesítő e-mail után állnak rendelkezésetekre!

Továbbá szeretnénk felhívni figyelmeteket arra is, hogy személyes átvétel esetén a webáruházban feltüntetett (üzleteknél sokkal kedvezőbb!) árak kizárólag a webáruházban előzetesen megrendelt termékekre vonatkoznak, és kizárólag az átvehetőség e-mailben történt visszaigazolása után állnak rendelkezésetekre!

Piercing vásárlása esetén a legköltséghatékonyabb megoldás a Magyar Posta által végzett kiszállítás. Kizárólag piercing vásárlása esetén, 100 g össztömeg alatt, banki előre utalásos fizetési módnál vehető igénybe ez a fajta szállítás. A terméket az összeg beérkezése után a lehető leghamarabb postára adjuk ajánlott levél formájában, amit a Magyar Posta munkatársa kézbesít. A kézbesítési idő jellemzően 2-4 munkanap lehet az összeg számlánkra történő beérkezésétől számítva.

Nagykeres vásárlóinknak nagyobb mennyiségű rendelés esetén csakis GLS futárszolgálattal áll módunkban szállítani!

A  megszabott feltételekért cserébe viszont jóval kedvezőbb szállítási díjat kínálunk: a szállítási díj a futárszolgálat díjának töredéke. Így hát, ha lehetőséged van banki utalással fizetni, mindenképp ezt a szállítási módot válaszd!

A futárszolgálattal történő szállítás a legkényelmesebb, de legdrágább megoldás. Amennyiben ezt a kényelmes szállítási módot választod, lehetővé kell tenned, hogy a futár kiszállítási időben (8-17 óráig) át tudja adni Neked - akár lakcímen akár munkahelyen , illetve megbízottadnak a csomagot. Kérjük, mindenképp úgy adj  meg szállítási címét, hogy a futártól valaki át tudja venni a csomagot. Amennyiben  úgy döntesz, hogy megbízol valakit, hogy vegye át helyetted  a csomagot, kérjük, az illető tudjon róla, és legyen nála elég készpénz (amennyiben az utánvétes fizetési megoldás lett megjelölve). Praktikus megoldás munkahelyre -mint szállítási cím-  kérni a csomagot (pontos cím, elérhetőség megjelöléssel), amennyiben az adott időszakban (8-17 óráig)  munkahelyeden fogsz  tartózkodni. Ez azért nem jelent különösebb nehézséget, mivel a  szállítási és számlázási címednek   nem kell megegyeznie.

Kérjük, az átvételkor mindenképpen ellenőrizd, hogy a termék nem hibás, hiányos-e, illetve az a szállítás során nem sérült-e meg!

Amennyiben problémát észlelsz a termékkel kapcsolatban vetess fel jegyzőkönyvet átvételkor!  Kérjük, értesíts minket a Kapcsolatban található e-mail címen, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk a problémát! Ha a  megrendelt termék hibás, vagy láthatóan a szállítás során megsérült, akkor azt az Üzemeltető díjmentesen kicseréli. Amennyiben nincs mód a cserére, a vevő eldöntheti, hogy a cégünk által felajánlott kedvezményes áron megtartja a terméket vagy elállhat a vásárlástól. A reklamációról, az elállásról, a jótállásról és a szavatosságról, valamint a panaszkezelésről részletesen tájékozódhatsz  a 'Reklamáció, Panaszkezelés' címszó alatt!

Miután megrendelésedet csomagolva összekészítettük és átadtuk a szállítást végző cégnek, erről e-mailben értesítünk.

Ha a folyamatban levő szállítással kapcsolatban további kérdésed van, kérjük, fordulj a szállítást végző cégek ügyfélszolgálatához:

GLS: 06-1/802-0265 (hétfőtől-péntekig 7:00 és 20:00 között)

Szállítási mód

Rendelési végösszeg
szállítási díj nélkül

Szállítási díj
a csomagolási és kezelési költséget is tartalmazza

Személyes átvétel Budapesten,Győrben készpénzes fizetéssel

1-10000 Ft

ingyenes

10001 Ft -

ingyenes

Magyar Posta
Kizárólag piercing rendelésekor (100 g súlyig), kizárólag banki átutalásos fizetés esetén (Rendelési szám feltüntetésével!)

1-12700 Ft

700 Ft

12701 Ft -

ingyenes

FUTÁRSZOLGÁLAT  (2 kg-os csomagig)
Banki átutalásos fizetés esetén (Rendelési szám feltüntetésével!)

1-25000 Ft

990 Ft

25000 Ft -

ingyenes

  FUTÁRSZOLGÁLAT (2 kg-os csomagig)
  Utánvéttel (ami külön 390Ft)

1-25000 Ft

1380 Ft

 

   
     

  FUTÁRSZOLGÁLAT                  (2-10 kg-os csomagig) 

  Banki átutalásos fizetés esetén  
  (Rendelési szám feltüntetésével!)

1-25000 Ft

1390 Ft

  FUTÁRSZOLGÁLAT                  (2-10 kg-os csomagig)                    Utánvéttel


1-25000 Ft

1780 Ft


V.                Fizetés

 

Webáruházunkban fizethetsz  előre banki átutalással. Választhatod azt is, hogy utólag, a helyszínen (a GLS futárnak ), utánvéttel egyenlíted ki a csomag értékét, szállítási díjjal együtt. Amennyiben előre fizetsz, a futárszolgálat választása esetén kedvezőbbek a szállítási díjak. Erről részletesebben a ’Szállítás’ címszó alatt tájékozódhatsz.

Hamarosan bankkártyával történő fizetési lehetőség is lesz.

1.Banki átutalás esetén kérjük, a következő bankszámlára utaljál  a rendelés elküldése után :

 

A cég neve: Oriental Market Kft.

Bankszámla száma: 11736020-29902190-00000000

FONTOS! 

Várdd meg kollégánk visszajelzését, hogy sikeresen össze lett-e készítve a csomag, mert a nagy forglom miatt előfordulhat, hogy aznap pont elvitték az általad rendelt termékből az utolsó darabot!

A megjegyzés rovatba kérjük tüntesd fel  a megrendelésed számát! (Ezt a rendelésed feladása után webes felületünkön, a  ’Saját adatok’ menüpontban, illetve a rendszerünk által kiküldött e-mailben tekintheted meg.)

2.Utánvétes fizetés esetén a futárnak  kell kifizetned  a csomag értékét a szállítási díjjal együtt (számla végösszege), illetve – amennyiben rendelésed összértéke alapján megfelelt az ingyenes szállítási feltételeknek – csak a csomag értékét és az utánvét szolgáltatás díját , de szállítási díjat nem.

Személyes átvétel (Budapesten vagy Győrben) esetén csak  a  megrendelt áru értékét fizeted  általad megadott üzletünkben !

 

VI.             Elállás, garancia, reklamáció

Az Üzemeltető jótállási és szavatossági felelősségére a 49/2003.(VII.30.) GKM rendeletben és a Ptk-ban foglaltak az irányadóak.  Átvételkor ellenőrizze, hogy a termék nem hibás-e, nem hiányzik-e, illetve a szállítás során nem sérült-e! Amennyiben problémát észlel a termékkel kapcsolatban vetessen fel jegyzőkönyvet átvételkor!  Kérjük, értesítsen minket a Kapcsolatban található e-mail címen, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk a problémát! Ha  a  megrendelt termék hibás, vagy szállítás során megsérült, akkor azt az Üzemeltető díjmentesen kicseréli. Amennyiben nincs mód a cserére, a vevő eldöntheti, hogy a cégünk által felajánlott kedvezményes áron megtartja a terméket vagy elállhat a vásárlástól. A reklamációról, az elállásról, a jótállásról és a szavatosságról, valamint a panaszkezelésről részletesen tájékozódhat a 'Reklamáció, Panaszkezelés' címszó alatt!

 

Kérjük, hogy a csomagban levő számlát minden esetben őrizze meg, hiszen ez a dokumentum szolgál garancialevélként is!

Cégünk minden esetben arra törekszik, hogy orvosolni tudjuk az esetlegesen felmerülő problémát. Mielőtt becsomagoljuk termékeinket, kollegáink ellenőrzik azok minőségét, sértetlenségét. Amennyiben mégis előfordulna gyártási hibából eredő probléma, arra 6 hónapos általános garanciát vállalunk. Minden esetben megjavítjuk, illetve amennyiben ez nem lehetséges, kicseréljük a terméket. Lecsomagolt árura (pl. füstölő) nem vonatkozik az elállási jog, csak ha sértetlen, bontatlan csomagolásban küldik vissza.

Testékszerek esetében kérjük, figyeljenek a rendeltetésszerű használatra! Garanciánk ugyanis nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő használatra. (pl. törés, eldeformálódás, termálvíz okozta elszíneződés, kövek ütés általi kiesése, szakadás.) Kérjük, a figurális, nagyon köves piercingeket fürdéshez vegyék ki! Kő kiesése esetén a kő visszaküldésével tudjuk cserélni a terméket.

Bármilyen problémája, reklamációja, kérdése adódik, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat, illetve a ’Kapcsolat’ modulban küldjön nekünk e-mailt. Törekszünk a gyors, rugalmas problémamegoldásra.

 

A fogyasztó panaszaival fordulhat levélben: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez ,illetve telefonon az Üzemeltető telephelyén (1101 Budapest, Kőbányai út 36., bejárat a Gép utca felől ) működő ügyfélszolgálathoz a 06-70/600-09-99, illetve 06-70/600-10-11 telefonszámon. Cégünk minden esetben törekszik a felmerülő problémák gyors, rugalmas és békés orvoslására. Ha nem sikerülne megállapodni, panaszával fordulhat a békéltető testülethez: Fejér Megyei Békéltető Testület - 8000. Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. - Gazdaság Háza (Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza). Tel.: 22/510-31022/510-310, fax: 22/510-312, e-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez , honlap: www.fmkik.hu, illetve a Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségéhez – 8000. Székesfehérvár, Piac tér 12-14.

 

VII.                   Vélemények, kapcsolat

Regisztrált vásárlóinknak lehetőségük van a termékeinkről, illetve szolgáltatásainkról véleményt írni. Amennyiben véleményt szeretne nyilvánítani, kérjük a ’Kapcsolat’ modulra kattintva tegye ezt meg e-mailben. (Cégünk fenntartja a jogot, hogy a vélemények közül törölje azokat, amelyek a közízlést, a hatályos jogszabályokat, illetve cégünk üzleti érdekeit sérthetik.)

 

Számunkra fontos felhasználóink véleménye!

 

VIII.                Anyagok, méretek

1)      Piercingbolt

Testékszereink méretei

Méreteink első számjegye az ékszer vastagságát, második számjegye a belső ámérőjét, harmadik számjegye a golyó/kúp/egyéb végződés átmérőjét jelzi, minden esetben milliméterben megadva. Hölgyeknek ajakékszer, szépségpont, szemöldökékszer vásárlása esetén 1,2 milliméter szárvastagságú ékszereket ajánlunk. Uraknak ugynaezen esetekben az 1,6 milliméteres szárvastagságot ajánljuk.

Első behelyezésnél kérjük, mindig a hosszabb szárú ékszert válassza! (Nyelvékszernél 19-22 mm; ajakékszernél, szépségpontnál 10-12 mm; szemöldökékszernél 8-10 mm.) Minden esetben kérje ki szakember véleményét, tanácsát az ékszer méretét illetően, mivel a vastagság egyénenként változhat. Az általunk megadott méretek csupán általános ajánlások.

Anyagok

1.       316 L orvosi acél

2.       Bőrbarát műanyag

Antiallergén műanyag szár, semmiféle negatív reakciót nem vált ki az immunrendszerből. Létezik kifejezetten flexibilis, rugalmas változata, de megjelenik szilikon, illetve akril formában is.

3.       PVD

Ez az anyag rendkívül időtálló, nem színeződik el, nem kopik. A korróziónak teljes mértékben ellenáll. A PVD nem egy bevonat valamiféle anyagon, hanem kémiai eljárással készült anyag.

4.       Titánium

5.   Gr23 titánium

 


Nagyobb térképre váltás