Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
Válasszon termékeink közül!
Sorrend:
1-24, összesen 1528 db
Magyarország legnagyobb piercingboltjában jársz! Folyamatosan, német, és egyéb nemzetközi szabvány szerint bevizsgált piercingek! A különböző piercing kategóriákban a behelyezés helye szerint, majd anyagonként találhatod meg kedvenceidet. Reméljük, találsz kedvedre való piercinget! Jó vásárlást!

Honnan ered a piercing?

A piercing egy angol eredetű szó, a magyar neve: testékszer. A piercing nem csak a modern kor ékszere, ősi kultúrákban is megtalálhatjuk, a „primitív" népeknél különösen. Tudták, hogy az ősi törzseknél a piercing a felnőtté válás, vagy a hősiesség jele is lehetett? Pedig így van.

A legelső ékszereket növényi és állati nyersanyagokból készítették, majd sárgarézből és nemesfémből munkálták. Voltak készen talált alapanyagok is, például kagylók, csigák, melyeket karcolással, véséssel tettek még esztétikusabbá.

Jelenünkben a piercingek már divatnak számítanak, találni belőlük díszeset, strassz köveset, színeset és még sorolhatnánk. Készítésükhöz orvosi fémeket használnak, titánt, vagy nióbiumot, mely anyagában színezett, és szövetbarát, így a fémre érzékeny személyek is tudják hordani őket.

Aki piercinget visel, nem feltétlenül csak a divatnak hódolhat, számtalan más is indokolhatja azt, például a fentebb említett ősi törzsek iránti rajongás, vagy tisztelet, de akár vallási, vagy születési hovatartozást is jelenthet.

Ha kedvet kapott ehhez az izgalmas ékszerhez, piercingrendelés ügyében hívjon minket!

piercingetÉrdekességek a piercingekről

A piercing, bár napjainkban igen nagy népszerűségnek örvend, nem modern kori találmány, már évezredek óta ismeri az emberiség. A régi idők testékszerei növényi és állati nyersanyagokból készültek, melyet mára felváltottak a nemes- és orvosi fém megmunkálású ékszerek.
piercingrendeles.hu.okt.jpg

A piercingek viselését különböző vallási, illetve kulturális elvek indokolják, vagy egyszerűen csak esztétikai szerepük van, manapság inkább ez utóbbi jellemző. Míg korábban főleg fül-és orrékszereket használtak, addig mára már elterjedtek a bőr alá ültetett, mintát adó piercingek is. Legkedveltebb testrészek manapság a köldök, aszemöldök, az orr és a nyelvpiercingek. A testékszerek elhelyezése a bőr kilyukasztásával és belövéssel is történhet.

Piercing nagykereskedésünkben minden testtájra, minőségi alapanyagokból készült piercinget választhatnak az érdeklődők, az anyag, szín, méret és mintavariációk szinte végtelenek. Nézz szét hazánk legnagyobb piercing webshopjában és válogass kedvedre, illetve kérdéseiddel bátran fordulj hozzánk!


Biztonságos és egyedi

A piercing viselése ma már teljesen hétköznapi dolognak számít. A testékszer elsősorban dekorációs célokat szolgál, ugyanakkor az önkifejezés részeként is egyre többen bátorodnak fel, és rakatnak be piercinget.

A testékszer behelyezése azonban egészségügyi kockázatokkal is jár, hiszen egy selejtes vagy silány alapanyagból készült darab akár súlyos következményekkel is járhat, de ugyanúgy veszélyes lehet, ha olyanra bízzuk az ékszer berakását, aki nem ért hozzá.
piercingrendeles.hu.15febr.jpg

Piercing webáruházunkban minden érdeklődő beszerezheti azokat az ékszereket, melyeket biztonsággal hordhat. Az általunk forgalmazott testékszerek mind ellenőrzött gyártótól származnak, viselésükkel nem fenyeget az elfertőződés veszélye és természetesen mutatósak is.

Termékeink között többféle alapanyagú modell megtalálható, ízlésünktől, továbbá attól függően, hogy hová szánjuk a piercinget. Gondoltunk a fémallergiával küzdőkre is, így ékszereink között bőrbarát műanyagból készült darabok is vannak, ezen kívül titán és orvosi fém alapanyagú ékszerek is megtalálhatóak kínálatunkban.

Vásárolj egyedi és biztonságos testékszert, válogass kínálatunkból!

A legnépszerűbb piercing fajták

piercing fajták
A piercing egy igen divatos testékszer, és sokkal több fajtája lelhető fel, mint amennyiről egy átlag ember tud. Ha piercinget szeretnél, vagy csak érdekel a téma, akkor íme egy kis összefoglaló írás, melyben a legnépszerűbb piercing típusokat mutatjuk be

Fül:
Itt általában a fül porcai a megcélzott helyek. Elhelyezkedésüktől függően legalább 12 fajtája van. A legismertebbek a lobe piercing (ez a mindenki által ismert fülbevaló), tragus piercing, rook és a helix.

Orr:
Itt olyan területeket érintenek, mint az orrcimpa (ez a sima orrpiercing), alsó orrnyereg, és orrcsúcs.

Nyelv:
Itt is széles a skála, van egyszerű és léteznek különlegesebbek, mint például a snakeeye, melyet a nyelvfelszínén keresztül szúrnak, vagy a double, melynél két nyelv piercing van egymás fölé szúrva.

Amennyiben piercinget szeretnél, vagy már van szúrva, de szereted a változatosságot, nézz körül piercing webáruházunk kínálatában, ahol nagyon kedvező áron juthatsz hozzá a legkülönlegesebb kialakítású testékszerekhez! Ha kérdésed merülne fel a rendeléssel, vagy a termékekkel kapcsolatban, keress minket bizalommal, készséggel állunk a rendelkezésedre!Tekintse meg termékeinket!

A piercingek kezelésről, a gyógyulási folyamatról bővebben

A piercingek kezelésről, a gyógyulási folyamatról bővebbenA piercing készítés következtében kialakuló seb gyógyulásának ideje egyénenként és testtájanként eltérő, de néhány dolog betartásával ez csökkenthető és elkerülhetőek a fertőzések.

Ha piercinget szeretnél, mindenekelőtt a legfontosabb, hogy kizárólag hozzáértővel, szakemberrel csináltasd, mert a nem megfelelően kezelt terület nagyon könnyen elfertőződik. Az orvosi fémből készült ékszer biztonságos, azonban más fémek allergiás reakciót válhatnak ki.

A teljes gyógyulás előtt ne távolítsd el a piercinget, mert ilyenkor a helye még könnyen benő. A friss sebet védeni kell a napfénytől, melegtől, izzadságtól, legalább két hétig kerüld a strandot, uszodát, szoláriumot és szaunát! Soha ne érintsd meg koszos kézzel, alapos kézmosás után kezeld! Naponta háromszor érdemes fertőtleníteni, tisztítani. Figyelj, hogy piercinged ne akadjon bele semmibe, a ruhádat is beleértve.

Ha piercinget szeretnél vásárolni, fordulj hozzánk bizalommal! Tekintsd meg termékeinket, találd meg az egyéniségedhez illő piercinget!

Piercingek a divatban

Piercingek a divatbanA piercing viselés napjainkban igen népszerűnek számít, ám egy ideje a piercingek a nagyobb nemzetközi divatházak kifutóin is megjelentek, mint elmaradhatatlan fashion-kellékek.

A testékszerek kezdeti népszerűsége után ma már szinte természetesnek számít, ha a strandon meglátunk egy köldök piercinget. Ez a trend már a szülők körében sem kelt akkora ellenszenvet, ráadásul már szinte bármelyik testrészünkön viselhetjük az ékszereket.

Ám nem csak az utcán, már a fashion show-kon is megjelenik ez a trend. Különösen érvényes volt ez a tavalyi évre, és 2015-ben is folytatódott a piercingek népszerűsége. A Givenchy divatház őszi kollekciójában megjelenő karika piercinggel kezdődött, melyet a trend szerint az orr középső porcán kellett viselni a stílusos megjelenésért. Rihanna, Lady Gaga és Katy Perry voltak ennek az új trendnek az élharcosai. Végül a Rodarte divatcég 2015-ös tavaszi kollekciójában megjelenő szemöldök piercingektől volt hangos a világsajtó.

A piercing viselése tehát ma már világszerte igazi trendnek számít. Ha Te is szeretnél egy stílusos karika piercinget, vagy egy csillogó köldök piercinget, akkor nézz körül nálunk! Webshopunkban piercingek széles palettájából válogathatsz kedvedre!

További kérdéseiddel keress minket elérhetőségeinken!

A piercing és a XXI. század

piercing_bolt.jpgManapság már a munkavállalók is sokkal könnyebben elfogadják az önkifejezésnek ezt a módját, éppen úgy, ahogy a tetoválásokat, sőt, az öltözködést sem veszik már annyira szigorúan. Persze egy étteremben a mai napig egyenruhát hordanak a munkavállalók, de egy kisebb irodában már nem feltétlenül írják elő az öltöny és a kosztüm viselését.

Persze előfordulhat az is, hogy egy munkáltató felvesz minket tetoválással és piercinggel együtt, de néha-néha, bizonyos alkalmakkor, látogatásokkor el kell takarnunk ezeket a testékszereket. Ezt sajnos egyelőre muszáj elfogadnunk.

Az elmúlt évtizedekben nagyon sokat változott a piercing megítélése. Ma már szinte minden második ember kiszúratja az ajkát, az orrát, a szemöldökét, a köldökét vagy a fülét. A kezdeti nehézségeken túllépve kijelenthetjük, hogy a piercing egy mára teljesen megszokott ékszerré vált, ami (sokak nézetével ellentétben), igenis lehet csinos, jól kinéző, nők esetében pedig nőies!

Piercing rendelés ügyében keressen minket bizalommal!

Itt a nyár, válassz extrémebb piercingeket a fesztiválszezonra!

Itt a nyár, válassz extrémebb piercingeket a fesztiválszezonra!Ha fesztiválon szeretnénk részt venni, a kötelező felszerelésen kívül érdemes egyedi megjelenésünkről is gondoskodnunk, ugyanis a fesztiválok megfelelő körülményeket biztosítanak ahhoz, hogy merjünk kísérletezni extrémebb ruhákkal, kiegészítőkkel is! 

A piercingek ráerősítenek különleges megjelenésünkre, legfőképp, ha a testékszer extrém, jól látható helyen található testükön vagy arcunkon. Az idei év slágere a septum, ami igazán feltűnő, és nemtől függetlenül bárki viselheti, így a látványos megjelenés garantált! A fültágítók sem mentek ki a divatból, ezek a kiegészítők sem szolid kinézetükről ismertek, érdemes egyedi darabot beszerezni belőlük, amivel csak még feltűnőbbek lehetünk a fesztiválok kavalkádjában!

Nyelvpiercing, köldökékszer, expander? Nálunk mindent megtalálsz! Még nem késő beszerezni az extrémebb piercingeket, óriási kínálat vár webáruházunkban! Nézz körül nálunk, és válogass különleges testékszereink közül!

Régóta szeretnél piercinget? – A nyár a Te évszakod!

Régóta szeretnél piercinget? – A nyár a Te évszakod! A piercingek népszerűsége töretlen, egyre többen viselnek testük különböző pontjain ékszereket. A piercing viselésével kapcsolatban nagyon sokan megragadnak a tervezési fázisnál, a leggyakoribb indok, hogy félnek az ékszer szúrásának folyamatától, vagy a megfelelő időpontot keresik az érdeklődők.

Ne várd tovább az ideális időpontot, használd ki a nyarat, és készíttess most piercinget! A többség előszeretettel választja a melegebb napokat a beavatkozásra, mert bár a túl nagy kánikula sem kedvező, de például egy köldökpiercing gyógyulásának esetében a téli, réteges ruházattal szemben a vékony, nyári ruha megfelelő szellőzést biztosít a folyamat gyorsításához.

Ne feledd, a fesztiválszezon miatt a nyári termékkínálatban több extrémebb testékszert találhatsz nálunk is, így, ha a feltűnő darabokat részesíted előnyben, biztos megtalálod az ízlésedhez illő piercinget! Nézz körül testékszereink között, és vágj bele, meglátod, nem fogod megbánni a döntésed!

Nyáron piercing? Csak a megfelelő óvintézkedésekkel!

Nyáron piercing? Csak a megfelelő óvintézkedésekkel!Nyáron az ember valahogy sokkal merészebb lesz, nyitottabb az új dolgokra. Ilyenkor szeretünk kipróbálni olyasmit is, amit egyébként nem mernénk, mert könnyebben elkap a szabadság érzése, az önmegvalósítás vágya. Igaz ez az öltözködésre, különféle programokra, vagy a testékszerekre is.

Sokan a nyári időszakban csináltatják meg az első tetoválásukat, szúratják az első piercingjüket. A piercingek viselésével kicsit úgy érezzük, sokkal inkább önmagunk vagyunk. Mégsem tanácsoljuk, hogy pont nyáron valósítsd meg bakancslistádnak ezt a hőn áhított pontját, vagy ha mégis, legyél nagyon körültekintő a friss seb ápolásánál!

Az egyértelmű, hogy a nyár miért rizikósabb egy piercing szúrásához, hiszen ilyenkor a meleg izzadást generál, az izzadás pedig a fertőzéseket segíti elő. A friss sebbe könnyebben belekerülhet a kosz, mert kevesebb és rövidebb ruhadarabokat viselünk, ami nem védi a piercinget és annak helyét. A gyógyulási időszakban ajánlott a vizet is kerülni, ez beárnyékolhatja a vízparti nyaralást is. Új piercingnél a naptej használata tilos, viszont védeni kell a leégéstől is a felületet. Ráadásul ilyenkor lassabban is gyógyul a seb, tehát nem érdemes kockáztatni.ó

Ha piercinget szeretnél, érdemes megvárnod vele az őszi időszakot, ám addig is van időd alaposan tájékozódni. Nézz körül nálunk!

Termékeink: