Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
Válasszon termékeink közül!
Sorrend:
1-24, összesen 63 db
Általában az ajak alá vagy fölé helyezik, középre. A talpas végződésű szár kiegészíthető golyóval, tüskével, illetve egyéb formákkal. Használható tragus piercingként a fülporcba helyezve is.


Ajakpiercing, a státusz-szimbólum


ajakpiercingAz ajakpiercingek története visszanyúlik időszámításunk előttre, hagyományos piercingnek számított az Amerika észak-nyugati partján élő indiánoknál. Férfiak és nők egyaránt viselték, bár az i.e. 3500 – 2000 között különbség mutatkozott az északi és déli területeken élők piercingviselési szokásaiban. Míg északon többnyire a férfiak, délen a nők viselték gyakrabban.  Az i.e. 2000-es évektől általánosságban elmondható, hogy eltűnt az ajakpiercing, helyét, szerepét különféle testi deformációk vették át.

Annyira fontos szerepe volt a testékszereknek, így az ajakpiercingnek is, hogyha készült egy maszk, amely valakinek a magas státuszát szimbolizálta, a maszkon is fellelhető volt az ajakpiercing.

Manapság rengeteg stílusú ajakpiercing található a piacon, hiszen igen nagy népszerűségnek örvend. A típusok elnevezése függ attól, hogy hol található. Van például snakebites, labret, cyberbites, crossbites, angelbites és még sok más változat.

Nézz körül nálunk!

Amennyiben már van valamilyenfajta ajakpiercinged, reméljük, megtalálod webshopunkban a hozzád illő új ékszert. Ha pedig még nincs, úgy remélhetőleg felkeltettük az érdeklődésed, és Te is választasz egy testékszert!


Ajak piercingeket keresel? Találd meg nálunk!


Ajak piercingeket keresel? Találd meg nálunk!A testékszerek ma már teljesen elfogadott, sőt divatos kiegészítői a mindennapoknak. Egy extrémebb helyen elhelyezett piercing nem okoz megbotránkozást, hanem ugyanolyan esztétikus és mutatós ékszerek tudnak ezek lenni, mint egy nyaklánc vagy fülbevaló. Ez alól az ajak piercing sem kivétel.


Ha úgy érzed, hogy itt az ideje annak, hogy kicsit újíts a külsődön, ha tennél egy kirándulást a piercingek világában, ha egy régi vágyadat valósítanád meg vagy csak a régi testékszeredet szeretnéd lecserélni egy újra, keress minket bizalommal! Mert mindegy, hogy milyen okból, de ha arra van szükséged, akkor a neked való ajak piercinget nálunk egészen biztosan megtalálod!


Tekintsd meg bátran webáruházunk kínálatát és válaszd ki a kedvedre való darabot! Ajak piercingjeink segítségével ízlésesen díszítheted ajkaidat úgy, hogy közben minőségi testékszert viselhetsz anélkül, hogy aggódnod kellene a biztonság miatt. Bőrbarát műanyagtól kedve az orvosi fémig, többféle anyagból és formából válogathatsz!Az ajak piercingek fajtáiról bővebben


Az ajak piercingek fajtáiról bővebbenHabár a piercingek már nem számítanak a legextrémebb kiegészítőknek, az ajak piercingeket mégis sokszor ezt a hatást váltják ki. Egy látványosabb szegecs, egy karika az alsó ajakba karakteresebbé teszi viselője megjelenését.


Az ajak piercingek között is többféle típust lehet megkülönböztetni attól függően, hogy pontosan hová helyezik őket, vagy hogyan néznek ki. Kerülhet az ajkakba, az ínybe, de a száj környékére is.


Jó tudni, hogy a szájkörnyéki piercingek 2 hét alatt begyógyulnak, de szájon belüli piercing esetén akár egy hónapot is várni kell.


A legismertebbek a nyelvbe és az ajakba szúrható ajak piercingek, de vannak olyanok is, amiket bőr alá helyeznek a száj körül. Ilyen például az oldalt elhelyezkedő monroe, a száj fölötti medusa fantázia nevű, az angel bite az ajkak két oldalán található piercingeket jelöli, de az ajkak alatti kettős piercingnél már snake bite a neve. A dhalia a száj két sarkába kerül, míg az ashleyt az alsó ajakba szúrják.


Minőségi anyagból készült, biztonságos, különleges piercingeket keres? Webáruházunkban biztosan Ön is ráakad a tökéletes piercingre!