Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
Válasszon termékeink közül!
Sorrend:
1-24, összesen 263 db
Manapság az egyik legnépszerűbb piercingfajta. Ősi ékszerfajta, bizonyos kultúrákban az emberek mindig kedvelt dísze. Változatos anyag- és formavilág!

Mit érdemes tudnunk a fültágításról?

A fültágítás nem egyszerű folyamat, hiszen igen komoly sérülést is szenvedhetünk, amennyiben nem hozzáértő kezek végzik a feladatot. A fültágítás kétféleképpen történhet: tetováló szalonban azonnali behelyezéssel, szike segítségével, és otthon, saját kezűleg hetente-kéthetente újabb méret behelyezésével. Természetesen az otthoni tágítás sokkal hosszabb ideig tart, mégis minden profi inkább ezt javasolja, hiszen a fültágítás lényege a fokozatosság.
piercingrendeles.hu.15marc.jpeg
Minden esetben figyelembe kell vennünk fülünk és fülcimpák alakját, hiszen nem minden ember füle alkalmas a különféle fültágítók befogadására. A különféle méretek, formák (csiga/spirál, tárcsa, tüske/karom), és anyagok (műanyag, acél, ásvány, csont, stb.) között biztosan megtaláljuk a legmegfelelőbbet, azonban a módszeresség és a türelem a legfontosabb, bármilyen fültágítót választunk.

Érdemes kikérnünk szakértők tanácsát, és ne felejtsük el, a fertőtlenítés ebben az esetben is erősen ajánlott!

Amennyiben minőségi fültágítót keresel, széles választékunkban garantáltan megtalálod! Nézz körül webshopunkban, vagy keress bennünket elérhetőségeinken!