Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
Válasszon termékeink közül!
Sorrend:
1-24, összesen 610 db
Változatos anyag- és formavilág! Legyél naprakész! Hangulatod, praktikusság, divat szempontjából választhatod ki kedvencedet!

A csábító nő testékszere


piercingrendeles.hu.szept.jpg
A nőideál minden korszakban mást és mást jelent, egyértelműen kijelenthető azonban, hogy a hölgyek jelentős hányada mindent elkövet azért, hogy az urak aktuális elvárásainak megfeleljen.

Manapság a hölgyek széles körében a divat szerves részét képezi az extrém, ugyanakkor elegáns piercing, mely a test szinte bármely részén ékesítheti viselőjét. A divatos nő napjainkban karcsú és gyakran sokat sejtető ruházatot visel, mely tökéletesen kiemeli idomait, elvarázsolva ezzel az erősebbik nem képviselőit. A formás alakra azonban mi sem hívja fel jobban a figyelmet, mint egy köldök piercing, ami olykor csábítóan kivillan a ruha alól.
A köldök piercing egyik jelentős előnye, hogy ha nem kívánjuk mások elé tárni ékszerünket, egyszerűen eltakarhatjuk ruházatunkkal, ezáltal elrejtve a kíváncsi, akár rosszalló tekintetek elől.

A köldök piercingek tekintetében is, csakúgy, mint a többi testékszer esetében, széles kínálat várja az érdeklődőket, melyek között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő darabot. Piercing webshopunk gazdag kínálatában több száz féle köldök piercing várja vásárlóit. Válogasson kedvére!

Szereti, de nem hordhatja? Van megoldás!


piercing rendeles
A munka világába lépve sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy az addig imádott piercingektől kénytelenek megszabadulni, mert a munkakörük vagy a beosztásuk nem engedi meg, hogy ilyen testékszereket viseljenek. Ön is közéjük tartozik? Ne keseredjen el, van megoldás!

A hölgyek számára ilyen esetekben szívesen ajánljuk a köldök piercing viselését, mivel több pozitívumot is fel tudunk mellette sorakoztatni anélkül, hogy problémát okozhatna a munkavállalás során.

  • A köldök piercing a ruha alatt könnyen elrejthető, de munkahelyen kívül Ön mégis megmutathatja a világnak, ha úgy kívánja.
  • Számtalan változata létezik, így biztosan meg fogja találni köztük a személyiségéhez illőt.
  • A köldök piercing jól elérhető helyen található, ezért a tisztítása is rendkívül egyszerű.
  • Elegáns megoldás arra, hogy feltűnés nélkül hódoljon a piercingek imádatának.
Szeretne Ön is köldök piercinget? Mi segítünk! Nézzen körül nálunk, és találja meg Ön is az új kedvenc testékszerét! Várjuk rendelését!

A köldök piercing megfelelő ápolásapiercingrendeles.hu_16.jul.jpgEgy ízlésesen kiválasztott köldök piercing rendkívül mutatós külsőt kölcsönözhet egy hölgynek. Azonban mit sem ér a divatos külcsín, ha nem tartjuk be a megfelelő higiéniás tanácsokat, amelynek következtében a nőies testékszer könnyedén okozhat komoly kellemetlenségeket.

Egyénenként változó, hogy kinek mennyi idő alatt gyógyul be a köldök piercing okozta seb. Általában ez az időszak 6-8 hétre tehető, ez alatt az idő alatt érdemes az alább felsorolt tanácsokra kiemelten ügyelni.

A friss köldök piercinget nem szabad forgatni, mozgatni, kivenni mivel sérülhet a gyógyuló seb, illetve beforrhat a lyuk. Fürdés esetén a zuhanyzás a legpraktikusabb, mert így a sebet tartósan nem éri víz. A friss köldök piercinggel legalább 2 hétig tilos uszodába menni. Kiemelten ügyelni kell rá, hogy a sebet ne érje semmilyen szennyeződés vagy például testápoló. Sokan úgy próbálják védeni a köldöküket, hogy leragasztják azt. A friss seb esetében azonban ez is kerülendő, mert így az nem tud megfelelően gyógyulni.

Ha Ön is köldök piercinget szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk széles kínálatát, és rendeljen a legszebb ékszerek közül!

Köldökpiercing hastánchoz is!

 

 

 

piercingrendeles.hu.16aug.jpgA hastánc a keleti világ érzéki, nőies és látványos tánca. A has a keleti kultúrákban életet jelent, tehát a hastánc az élet tánca, a termékenységgel is kapcsolatban áll. Eredetileg mágikus szertartásoknál használták a hastáncot, olyan istennőkhöz kapcsolódóan hódoltak e tevékenységnek, mint amilyen Ízisz vagy Hator.


Ebben a táncban a has van a középpontban, ezért a díszes öltözékkel, a szabadon hagyott bőrfelületekkel és a különböző ékszerekkel is a hasat igyekeznek kiemelni. A tekinteteket szinte magnetikusan vonzza a csábítóan ringó csípő és a hullámzó has. Egy köldökpiercing tökéletes eszköz arra, hogy ezt a testrészt kiemelje és felékesítse.


A táncos a testével kommunikál, őszintén megnyílik a közönsége előtt, felfedi önmagát a nézőknek. A művészi kifejezéshez a köldökpiercing is egy kiváló eszköz. Lehet egyszerű vagy díszes, kővel, strasszokkal ékesített, akár virág formájú is.


Válogasson kínálatunkból, és találja meg a személyiségéhez legjobban passzoló testékszert!