Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
FőoldalPiercingboltMicrodermal (dermal), bőr alatti piercingek

Microdermal (dermal), bőr alatti piercingek

Válasszon termékeink közül!
Sorrend:
1-24, összesen 24 db
Magyarul "egypontos" piercingnek nevezik, a speciális talpat a bőr alá helyezik be, majd a fejet beletekerik a talpba. Változatos, cserélhető fejek. Speciális behelyezést igényel!

A microdermal piercingről


A piercing mit sem veszített népszerűségéből, pedig már több éve lecsengett az úgynevezett divathulláma. Sőt manapság már mondhatni megszokott, természetes látvány a piercing viselet.

A microdermal piercing, más néven a bőr alatti piercing, vagy egypontos testékszer, a piercingek egy új generációja. Több alapvető különbséget is észre lehet venni a hagyományos ékszerek és a microdermal ékszerek között.

A microdermal piercingnél van egy ki, illetve bevezető nyílás. Az ékszer két részre bontható, egy talp- és egy fejrészre. A talprész behelyezése után a fejrész megtartását hivatott szolgálni, úgy hogy a fejrész a bőrfelületre simul. Nagy előnye, hogy könnyedén cserélhetjük a piercing fejrészét, anélkül, hogy a talprészt megmozdítanánk, így bármikor változtathatunk a piercing színén, formáján, méretén.

A microdermal piercing különlegessége abban rejlik, hogy a test bármely részén elhelyezhetjük, mivel csak néhány milliméteres vastagságú bőrre van szükségünk. Lehet egy darabot is elhelyezni, de egyre gyakoribb és divatosabb csoportos elhelyezése is.

Ha magának vagy másnak keres ajándékba microdermal piercinget, tekintse meg piercing webáruházunk kínálatát!