Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
Válasszon termékeink közül!
Sorrend:
1-24, összesen 118 db
Az egyik legnépszerűbb piercingkategória. Az átlagos szárvastagsága 1,6 mm. Változatos szín, forma, és anyagvilág jellemzi.

A nyelvpiercing helyes alkalmazása


Szeretnél nyelvpiercinget, de félsz a kockázattól? Nem tudod, hogy hogyan kell helyesen használni? Mi nem csak széles kínálatot biztosítunk, hogy megtalálhasd a megálmodott ékszert, hanem abban is segítünk, hogy helyesen tudd használni.

Minden testékszernél másra kell oda figyelni, ezért ajánlott, ha előtte mindenki megnézi, hogy a számára kiválasztott ékszer milyen speciális dolgokat igényel.


•    A nyelvpiercingnél fontos, hogy ha nem szeretnénk, hogy fertőzést okozzon, akkor nem szabad fertőtlenítő oldattal öblögetni, mert ezek irritációt okozhatnak.
•    Hanyagolni kell a hidrogén peroxiddal vagy alkohollal való tisztítást is, csakis sós vízzel lehet öblögetni.
•    A gyógyulási időszakban, vagyis 6-8 hétig kerülni kell a nyelv kézzel való érintését.
•    Minden étkezés után ajánlott sós oldattal öblögetni.
•    Erre az időtartamra még az alkoholról, dohányzásról és a kávézásról is le kell mondani.
•    Amint pedig a nyelv teljesen regenerálódott, már csak napi kétszer kell öblögetni.

Készülj fel tudatosan a nyelvpiercingre, hogy tökéletesen tudjon regenerálódni a tested! Válogass kínálatunkból, és viseld egészséggel ékszered!

piercingrendeles.hu.15apr.jpg
Érdekességek a nyelvpiercingről

A piercingek viselése ma már elfogadott dolog, egyre többen hódolnak is a testdíszítés e népszerű módjának. Ami már nehezebb, az a megfelelő piercing kiválasztása: milyen, mekkora legyen és hova kerüljön. A nyelvpiercing azok közé a típusok közé tartozik, ami divatos, mutatós és extrém is egyben.

Már az aztékok és a maják is viseltek nyelvpiercinget, melynek vallási okai voltak: így próbáltak meg közelebb kerülni isteneikhez. A hindu fakírok is viselték, de divatba jött a reneszánsz idején is. A leggyakoribb a nyelvfék elé szúrt, egyenes szárú piercing, de lehet egyszerre több ékszert is egymás mellé vagy egymás alá behelyeztetni, fém, szilikon vagy éppen UV világítós darabokat. Sokan ezt tartják az egyik legfájdalmasabban behelyezhető piercingnek, de valójában minimális fájdalommal jár.

A nyelvpiercing behelyezése egy képzett szakember felügyelete mellett veszélytelen eljárás, a teljes gyógyuláshoz szükséges az előírások betartása.
Ehhez mi is igyekszünk hozzájárulni, minőségi termékeinkkel. Online piercingrendeléshez keressen minket bizalommal és viseljen mindenkor minőségi piercingeket!
nyelvpiercing