Facebook
Twitter
@OrientalHu tweetjei
Pinterest
Youtube
Flickr
Válasszon termékeink közül!
Sorrend:
1-24, összesen 79 db
Egyéb elnevezései: Szépségpötty, Madonna-piercing, Monroe-pircing. Általában az ajak fölé, jobb vagy bal szélre helyezik.

Szépségpont - a legnőiesebb piercing

piercingrendeles.hu.16.okt.jpgHogy miért is hívjuk a legnőiesebb piercingnek? Azért, amiért mások Marilyn piercing vagy Monroe piercing néven illetik, ugyanis az egyik legnagyobb nőideál ihlette ezt a típusú piercinget, aki nem más, mint Marilyn Monroe.

Talán mindannyian ismerjük Monroe kisasszony különleges szépségpöttyét, mely az arcán, kicsivel a szája fölött helyezkedett el. Ugyan pontosan ugyanarra a helyre, ahol neki volt, nem igazán lehet piercinget szúrni, de hasonló közelségbe igen, ugyanis a szépségpont közvetlenül az ajkak fölé, jobb vagy bal oldalra kerül beszúrásra.

Ékszer tekintetében leginkább száras piercinget szoktak választani erre a célra, melynek csak a teteje látszik ki a bőr alól - így nyújtja majd azt a tipikus szépségpötty kinézetet, melyet olyan sokan ismerünk a már említett színésznő által.

Te is szeretnél egy egyedei, különleges piercinget? Esetleg rajongsz Marilyn Monroe megbabonázó stílusáért? Ha a válaszod "Igen!", a legjobb helyen jársz! Válassz piercing kínálatunkból kedvedre!