Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Anyagok, méretek

Testékszereink méretei

Méreteink első számjegye az ékszer vastagságát, második számjegye a belső átmérőjét vagy a szár hosszát, harmadik számjegye a golyó/kúp/egyéb végződés átmérőjét jelzi, minden esetben milliméterben megadva. Hölgyeknek ajakékszer, szépségpont, szemöldökékszer vásárlása esetén 1,2 milliméter szárvastagságú ékszereket ajánlunk. Uraknak ugyanezen esetekben az 1,6 milliméteres szárvastagságot ajánljuk.

Első behelyezésnél kérjük, mindig a hosszabb szárú ékszert válaszd! (Nyelvékszernél 19-22 mm; ajakékszernél, szépségpontnál 10-12 mm; szemöldökékszernél 8-10 mm.) Minden esetben kérd ki szakember véleményét, tanácsát az ékszer méretét illetően, mivel a vastagság egyénenként változhat. Az általunk megadott méretek csupán általános ajánlások.

Anyagok

  • 316 L orvosi acél
  • Bőrbarát műanyag
    Antiallergén műanyag szár, semmiféle negatív reakciót nem vált ki az immunrendszerből. Létezik kifejezetten flexibilis, rugalmas változata, de megjelenik szilikon, illetve akril formában is.
  • PVD
    Ez az anyag rendkívül időtálló, nem színeződik el, nem kopik. A korróziónak teljes mértékben ellenáll. A PVD nem egy bevonat valamiféle anyagon, hanem kémiai eljárással készült anyag.
  • Titánium
  • Gr23 titánium

Keresés