Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Fizetés

Fizetés

Webáruházunkban fizethetsz előre banki átutalással

Semmiképpen ne személyes banki befizetéssel történjen, mert a befizetés külön költségét levonja a bank! Csak utalást várunk!

Ha mégis személyesen szeretnéd befizetni OTP fiókban, akkor a megrendelés összegéhez hozzá kell adni 450.-Forintot, az OTP befizetés költségét, amit a megrendelés számlájában számlázunk.

Számlaszámunk:

Oriental Market Kft

11736020-29902190-00000000

Amennyiben előre fizetsz, a futárszolgálat választása esetén kedvezőbbek a szállítási díjak (megspórolod az utánvét összegét.). Erről részletesebben a ’Szállítás’ címszó alatt tájékozódhatsz.

Választhatod azt is, hogy utólag, a kiszállításkor (a GLS futárnak ), utánvéttel egyenlíted ki a csomag értékét, szállítási díjjal együtt.

Jelenleg a telephelyünkön történő személyes átvétel szünetel!

 

1.Banki átutalás esetén kérjük, a következő bankszámlára utaljál  a rendelés elküldése után :

A cég neve: Oriental Market Kft.

Bankszámla száma: 11736020-29902190-00000000

FONTOS: Várd meg kollégánk visszajelzését, hogy sikeresen össze lett-e készítve a csomag, mert a nagy forgalom miatt előfordulhat, hogy aznap pont elvitték az általad rendelt termékből az utolsó darabot!

A megjegyzés rovatba kérjük tüntesd fel a megrendelésed számát! (Ezt a rendelésed feladása után webes felületünkön, a  ’Saját adatok’ menüpontban, illetve a rendszerünk által kiküldött e-mailben tekintheted meg.)

2.Utánvétes fizetés esetén a futárnak kell kifizetned a csomag értékét a szállítási díjjal együtt  és az utánvét szolgáltatás díját.

A szállítási idő függ attól, hogy milyen szállítási és fizetési módot választottál, de jellemzően 2-5 munkanap.

Keresés