Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

FÜSTÖLŐK

Nézet:
Rendezés:

Amit a füstölőkről tudni érdemes

Amit a füstölőkről tudni érdemesA füstölőket ma illatosításra, relaxációhoz használják, pedig a régi időkben szertartások, rituálék, gyógyító tevékenységek elmaradhatatlan kellékei voltak. A füstölő elnevezése latin eredetű, az incendere szóból ered, ami azt jelenti, hogy égetni.

Már az őskor óta szinte minden kultúrában megtalálható a különféle növények elégetésének szokása, amiket kulturális, vallási eseményeken használtak előszeretettel, nagy jelentőséget tulajdonítva neki. A tömjén éppen ezért igen kelendő volt világszerte. A füstölő különféle illatai kiemelt szerepet kapnak a meditáció elősegítésében például a buddhizmusban. Az illatok segítenek koncentrálni, megnyílni és kizárni a zavaró gondolatokat. A füstölőket világszerte több országban is készítették és készítik ma is. A tradicionális füstölőket éppúgy megtaláljuk Tibetben, mint Indiában, Nepálban vagy Japánban.

Szeretnél kellemes illatot varázsolni otthonodba? Nézz körül nálunk, és válaszd ki kedvenc illataidat több, mint 400 féle füstölőnk közül! Relaxációhoz, koncentráláshoz, hangulatokhoz, gyógyuláshoz egyaránt találsz füstölőket! Elérhetőségeinken tájékozódhatsz a részletekről!