Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Garancia, reklamáció

Az Üzemeltető jótállási és szavatossági felelősségére a 49/2003.(VII.30.) GKM rendeletben és a Ptk-ban foglaltak az irányadóak.  Átvételkor ellenőrizd, hogy a termék nem hibás-e, nem hiányzik-e, illetve a szállítás során nem sérült-e! Amennyiben problémát észlelsz a termékkel kapcsolatban vetess fel jegyzőkönyvet átvételkor!  Kérjük, értesíts minket a Kapcsolatban található e-mail címen, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk a problémát! Ha a megrendelt termék hibás, vagy szállítás során megsérült, akkor azt az Üzemeltető díjmentesen kicseréli. Amennyiben nincs mód a cserére, a vevő eldöntheti, hogy a cégünk által felajánlott kedvezményes áron megtartja a terméket vagy elállhat a vásárlástól. 

Kérjük, hogy a csomagban levő számlát minden esetben őrizd meg, hiszen ez a dokumentum szolgál garancialevélként is!

Cégünk minden esetben arra törekszik, hogy orvosolni tudjuk az esetlegesen felmerülő problémát. Mielőtt becsomagoljuk termékeinket, kollégáink ellenőrzik azok minőségét, sértetlenségét. Amennyiben mégis előfordulna gyártási hibából eredő probléma, arra 6 hónapos általános garanciát vállalunk. Minden esetben megjavítjuk, illetve amennyiben ez nem lehetséges, kicseréljük a terméket. Lecsomagolt árura (pl. füstölő) nem vonatkozik az elállási jog, csak ha sértetlen, bontatlan csomagolásban küldik vissza.

Testékszerek esetében kérjük, figyeljetek a rendeltetésszerű használatra! Garanciánk ugyanis nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő használatra. (pl. törés, eldeformálódás, termálvíz okozta elszíneződés, kövek ütés általi kiesése, szakadás.) Kérjük, a figurális, nagyon köves piercingeket fürdéshez vegyétek ki! Kő kiesése esetén a kő visszaküldésével tudjuk cserélni a terméket.

Bármilyen problémád, reklamációd, kérdésed adódik, hívd ügyfélszolgálatunkat, illetve a ’Kapcsolat’ modulban küldj nekünk e-mailt. Törekszünk a gyors, rugalmas problémamegoldásra.

A fogyasztó panaszaival fordulhat levélben: info@piercingrendeles.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez, illetve telefonon az Üzemeltető telephelyén (1101 Budapest, Kőbányai út 36., bejárat a Gép utca felől ) működő ügyfélszolgálathoz a 06-70/600-09-99 telefonszámon. Cégünk minden esetben törekszik a felmerülő problémák gyors, rugalmas és békés orvoslására. Ha nem sikerülne megállapodni, panaszoddal fordulhatsz a békéltető testülethez: Fejér Megyei Békéltető Testület - 8000. Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. - Gazdaság Háza (Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza). Tel.: 22/510-310 22/510-310, fax: 22/510-312, e-mail: fmkik@fmkik.hu, honlap: www.fmkik.hu, illetve a Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségéhez – 8000. Székesfehérvár, Piac tér 12-14.

Keresés