Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Álfültágítók

Rendezés:

Álfültágítókkal bárki hódolhat a divatnak!

Álfültágítókkal bárki hódolhat a divatnak! A különböző testékszerek már hosszú ideje nagy népszerűségnek örvendenek, azonban közülük némelyik megvalósítása fájdalommal járhat. Ilyenek például a fültágítók, melynek behelyezése fájdalommal járhat, ráadásul a tágítás is hosszú időt vesz igénybe és ez idő alatt a rendszeres ápolásról és tisztításról is gondoskodni kell. Ha Önnek tetszenek a fültágítók, azonban ezt a hosszas, bonyolult procedúrát nem járná végig a megvalósítás érdekében, válassza az álfültágítókat!

Az álfültágítók, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, csak viselésük közben hasonlítanak a hagyományos testékszerekre, közelebbről megnézve pedig olyanok, mint az átlagos fülbevalók. A tű részüknek köszönhetően a hordásukhoz semmilyen fájdalmas beavatkozásra, tágításra nincs szükség, hiszen a már kiszúrt, hagyományos méretű fülcimpa lyukakba tökéletesen beleillenek.

Hódoljon Ön a divatnak aktuális kedve szerint, vásároljon álfültágítót kínálatunkból! Ha a termékekkel kapcsolatban kérdései lennének, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Keresés