Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Intim piercingek

Az intim testrészekbe helyezett piercingek gyűjtőneve. Diszkrét formája a testékszereknek, mivel a mindennapi viseletben nem látható. A nemi szervek közvetlen környezetébe, vagy a nemi szervekbe helyezik.
Nézet:
Rendezés:

Titkos díszek a testen: intim piercingek

Titkos díszek a testen: intim piercingekA testékszerek nem számítanak már kirívó, vagy megbotránkoztató kiegészítőknek. Ha valaki piercinget visel, nem bámulják meg, még a legtöbb munkáltató számára is belefér, ha valaki ékszerekkel díszíti az arcát vagy a teste egyéb részeit.

Az intim piercingek a testékszerek diszkrét formái, amik csak a viselőjük számára láthatóak. Ahogyan a nevük is sugallja, az intim piercingeket intim helyre teszik, tehát a nemi szervekbe közvetlenül, vagy pedig azok környékére. Annak ellenére, hogy a külvilág számára láthatatlanok, mégis nagy népszerűségnek örvendenek. Mért? Az intim piercing viselése ad egyfajta magabiztosságot a viselőjének, a piercing izgalmat hordoz magában, szexisebbnek érezheti magát tőle az ember. Ezen kívül az intim együttlétek alkalmával is képes egyfajta pluszt adni a pároknak.

A webáruházunkban kapható intim piercingek orvosi acélból készülnek, biztonságosak, tartósak, és higiénikus a viselésük. Nagy választékban forgalmazunk intim piercingeket különböző díszítésekkel, változatos stílusban. Vásárolj tőlünk intim piercingeket, és viselj olyan kiegészítőt, ami egyszerre esztétikus és biztonságos is!

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Facebook csoport
Keress minket