Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Intim piercingek

Az intim testrészekbe helyezett piercingek gyűjtőneve. Diszkrét formája a testékszereknek, mivel a mindennapi viseletben nem látható. A nemi szervek közvetlen környezetébe, vagy a nemi szervekbe helyezik.
Rendezés:

Titkos díszek a testen: intim piercingek

Titkos díszek a testen: intim piercingekA testékszerek nem számítanak már kirívó, vagy megbotránkoztató kiegészítőknek. Ha valaki piercinget visel, nem bámulják meg, még a legtöbb munkáltató számára is belefér, ha valaki ékszerekkel díszíti az arcát vagy a teste egyéb részeit.

Az intim piercingek a testékszerek diszkrét formái, amik csak a viselőjük számára láthatóak. Ahogyan a nevük is sugallja, az intim piercingeket intim helyre teszik, tehát a nemi szervekbe közvetlenül, vagy pedig azok környékére. Annak ellenére, hogy a külvilág számára láthatatlanok, mégis nagy népszerűségnek örvendenek. Mért? Az intim piercing viselése ad egyfajta magabiztosságot a viselőjének, a piercing izgalmat hordoz magában, szexisebbnek érezheti magát tőle az ember. Ezen kívül az intim együttlétek alkalmával is képes egyfajta pluszt adni a pároknak.

A webáruházunkban kapható intim piercingek orvosi acélból készülnek, biztonságosak, tartósak, és higiénikus a viselésük. Nagy választékban forgalmazunk intim piercingeket különböző díszítésekkel, változatos stílusban. Vásárolj tőlünk intim piercingeket, és viselj olyan kiegészítőt, ami egyszerre esztétikus és biztonságos is!

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Keresés