Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Microdermal

Rendezés:

Magyarul "egypontos" piercingnek nevezik, a speciális talpat a bőr alá helyezik be, majd a fejet beletekerik a talpba. Változatos, cserélhető fejek. Speciális behelyezést igényel! 

A microdermal piercingről 

A microdermal piercing, más néven a bőr alatti piercing, vagy egypontos testékszer, a piercingek egy új generációja. Több alapvető különbséget is észre lehet venni a hagyományos ékszerek és a microdermal ékszerek között. 

A microdermal piercingnél van egy ki, illetve bevezető nyílás. Az ékszer két részre bontható, egy talp- és egy fejrészre. A talprész behelyezése után a fejrész megtartását hivatott szolgálni, úgy hogy a fejrész a bőrfelületre simul. Nagy előnye, hogy könnyedén cserélhetjük a piercing fejrészét, anélkül, hogy a talprészt megmozdítanánk, így bármikor változtathatunk a piercing színén, formáján, méretén. 

A microdermal piercing különlegessége abban rejlik, hogy a test bármely részén elhelyezhetjük, mivel csak néhány milliméteres vastagságú bőrre van szükségünk. Lehet egy darabot is elhelyezni, de egyre gyakoribb és divatosabb csoportos elhelyezése is. 

Ha magadnak vagy másnak keresel ajándékba microdermal piercinget, tekintsd meg piercing webáruházunk kínálatát!

Keresés