Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Patkó formájú piercingek

Rendezés:

Mit érdemes tudni a septum piercingről?

Habár a testékszerek mára társadalmilag elfogadottabbá váltak, a piercingek között is vannak extrémek és kevésbé feltűnő darabok, attól függően, hogy melyik testrészt és milyen testékszerrel szúrják át. A septum piercingek az előbbi csoportba tartoznak.

A septum az orrpiercing egy fajtája, amit az orrcimpák közötti porcba fúrnak. Gyakori a patkóalak, karikaforma. Ez a típusú piercing Polinézia, Afrika és Pápua Új-Guinea területéről ered.


A septum gyógyulási ideje hosszabb, kb. 6-8 hét, szemben azokkal a piercingekkel, amiket nem porcba szúrnak és valamivel fájdalmasabb is a behelyezése. Az első behelyezett ékszernek mindenképpen egyszerű piercingnek kell lennie, hogy ne hátráltassa a gyógyulást. A végleges septum kiválasztásánál figyelembe kell venni az orr alakját és nagyságát, ki kell próbálni, hogy a választott ékszer illik-e hozzá, különben a hatás felemás lesz.

A döntést felelősségteljesen kell meghozni, hiszen egy feltűnő, extrém helyen lévő piercingről van szó. Ha ez megtörtént, piercing webáruházunkban mindenki megtalálhatja a neki való ékszert. Nézz körül nálunk Te is!

Sokoldalú piercingforma! Septumpiercingként az orr lyukai között lévő porcba helyezik. Alkalmazzák még szemöldök-, fül-, ajak-, intim-, és mellpiercingként.

Keresés