Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szemöldök piercing

Rendezés:

A változatos formákban létező szemöldökpiercingeket általában a szemöldök szélére helyezik. Fiúk-lányok egyaránt viselhetik változatos formákban és anyagokban.

A szemöldök piercing kezelése
A frissen szúrt szemöldök piercingnek körülbelül egy-másfél hónapra van szüksége a teljes gyógyuláshoz. Ez alatt az idő alatt az alábbi néhány tanács betartásával könnyen elkerülhetjük a fertőzéseket:

  • Tilos a gyógyulás ideje alatt a piercinget mozgatni és piszkálni, kivenni pedig főleg, mert ezzel újra megsérül a már gyógyult rész.
  • Ügyelni kell rá, hogy öltözködéskor a ruha ne bánthassa, ne nyomja meg, ne akadhasson bele.
  • A piercing betétele után legalább két hétig kerülni kell az uszodát, szaunát és a szoláriumot.
  • Zuhanyzáskor is figyelni kell rá, hogy ne menjen a sebbe se tusfürdő, se sampon.
  • Sminkelés esetén a seb környékét tisztán kell tartani, vagyis ne kerüljön bele se alapozó, se púder.
  • A szemöldök piercing gyógyulása gyorsítható kamillás borogatással, de semmilyen alkoholt tartalmazó termékkel nem szabad kezelni.

A szemöldök piercingekről röviden

A piercingek bármely bőrfelületen alkalmazhatóak, kezdve a fültől egészen a legintimebb területekig. A legkedveltebbek és legjobban elterjedtebb piercingek az orr, nyelv és szemöldök piercingek.

A különféle piercingek behelyezése után fontos tisztában lenni a megfelelő ápolással, hiszen egyes esetekben a behelyezés után begyullad a bőr és megdagadhat, ami helytelen kezeléssel csak súlyosbodik, és további szövődményekkel járhat. Ha szemöldök piercinget szeretne, jó tudnia, hogy ennél a testékszernél a gyógyulás akár egy hónapig is eltarthat, és a piercing körüli bőrfelület megdagadhat.

Az ápolás mellett persze fontos a piercing anyaga is! Egyes emberek allergiásak bizonyos anyagokra, így, ha rosszul választ a vásárló az irritációhoz és további problémákhoz vezethet, ami egy szemöldök piercing esetében még kedvezőtlenebb lehet, mint máshol, hiszen zavarhatja a szemet a látásban!

Ha piercinget szeretnél, akkor válaszd webáruházunkat! Minőségi darabokért fordulj hozzánk! Vásárolj tőlünk szemöldök piercinget! Ha tanácsra lenne szükséged, keress fel minket, ha pedig vásárolnál, válogass kedvedre! Szemöldök piercing kínálatunk rendkívül széles!

Keresés