Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szemöldök piercing

Nézet:
Rendezés:

A változatos formákban létező szemöldökpiercingeket általában a szemöldök szélére helyezik. Fiúk-lányok egyaránt viselhetik változatos formákban és anyagokban.

A szemöldök piercing kezelése
A frissen szúrt szemöldök piercingnek körülbelül egy-másfél hónapra van szüksége a teljes gyógyuláshoz. Ez alatt az idő alatt az alábbi néhány tanács betartásával könnyen elkerülhetjük a fertőzéseket:

  • Tilos a gyógyulás ideje alatt a piercinget mozgatni és piszkálni, kivenni pedig főleg, mert ezzel újra megsérül a már gyógyult rész.
  • Ügyelni kell rá, hogy öltözködéskor a ruha ne bánthassa, ne nyomja meg, ne akadhasson bele.
  • A piercing betétele után legalább két hétig kerülni kell az uszodát, szaunát és a szoláriumot.
  • Zuhanyzáskor is figyelni kell rá, hogy ne menjen a sebbe se tusfürdő, se sampon.
  • Sminkelés esetén a seb környékét tisztán kell tartani, vagyis ne kerüljön bele se alapozó, se púder.
  • A szemöldök piercing gyógyulása gyorsítható kamillás borogatással, de semmilyen alkoholt tartalmazó termékkel nem szabad kezelni.

A szemöldök piercingekről röviden

A piercingek bármely bőrfelületen alkalmazhatóak, kezdve a fültől egészen a legintimebb területekig. A legkedveltebbek és legjobban elterjedtebb piercingek az orr, nyelv és szemöldök piercingek.

A különféle piercingek behelyezése után fontos tisztában lenni a megfelelő ápolással, hiszen egyes esetekben a behelyezés után begyullad a bőr és megdagadhat, ami helytelen kezeléssel csak súlyosbodik, és további szövődményekkel járhat. Ha szemöldök piercinget szeretne, jó tudnia, hogy ennél a testékszernél a gyógyulás akár egy hónapig is eltarthat, és a piercing körüli bőrfelület megdagadhat.

Az ápolás mellett persze fontos a piercing anyaga is! Egyes emberek allergiásak bizonyos anyagokra, így, ha rosszul választ a vásárló az irritációhoz és további problémákhoz vezethet, ami egy szemöldök piercing esetében még kedvezőtlenebb lehet, mint máshol, hiszen zavarhatja a szemet a látásban!

Ha piercinget szeretnél, akkor válaszd webáruházunkat! Minőségi darabokért fordulj hozzánk! Vásárolj tőlünk szemöldök piercinget! Ha tanácsra lenne szükséged, keress fel minket, ha pedig vásárolnál, válogass kedvedre! Szemöldök piercing kínálatunk rendkívül széles!