Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tragus, Helix

A fülkagyló részeiről elnevezett, igen népszerű piercingeket találjátok itt. Tragus, másnéven fülcsap, kisporc piercing. A fül középső részénél, a külső hallójárat nyílásánál lévő kis kiemelkedésbe teszik. Helix a fülszegélybe, fülkagylóba helyezett piercinget jelöli.

Rendezés:

Mit érdemes tudni a tragus piercingről?

A tragus piercing a kevésbé extrém piercingek közé tartozik, ez a fajta testékszer a fülkagyló porcában helyezik el, így tulajdonképpen a fülbevalóhoz hasonlatos füldísz.

A tragus piercing a viszonylag lassan gyógyuló testékszerek csoportját bővíti, hiszen 4-8 hetet is igénybe vehet a teljes gyógyulás. Ajánlatos türelmesnek lenni és betartani a kezelésre vonatkozó szabályokat, ellenkező esetben csúnya fertőzésekkel is számolni kell. 

A tragus piercinget behelyezés után tilos forgatni, húzogatni, de óvni kell a külső fizikai hatásoktól is. A testékszer behelyezését követően két hétig nem szabad szaunába, szoláriumba menni, de áztatni sem. Óvni kell a szennyező anyagoktól, gyógyulását csakis az előírt gyógyhatású készítményekkel segítsük elő, az alkohol tartalmú fertőtlenítőket kerüljük, a rendszeres kamillás tisztítás viszont kifejezetten ajánlott.

Az első szúrásnál érdemes az egyenes kiképzésű, talpas ékszereket választani, mert ezekkel gyorsabb a gyógyulás. Ugyanígy az alapanyag választásnál is érdemes a titánból készült ékszereket előnyben részesíteni.

Minőségi és dekoratív piercinget keresel? Rendeld meg online piercing webáruházunkból!

Keresés