Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szépségpontok

Rendezés:

Szépségpont

Marilyn piercing vagy Monroe piercing néven is illetik, ugyanis az egyik legnagyobb nőideál ihlette ezt a típusú piercinget, aki nem más, mint Marilyn Monroe.

Talán mindannyian ismerjük Marilyn Monroe különleges szépségpöttyét, mely az arcán, kicsivel a szája fölött helyezkedett el. Ugyan pontosan ugyanarra a helyre, ahol neki volt, nem igazán lehet piercinget szúrni, de hasonló közelségbe igen, ugyanis a szépségpont közvetlenül az ajkak fölé, jobb vagy bal oldalra kerül beszúrásra.

Ékszer tekintetében leginkább száras piercinget szoktak választani erre a célra, melynek csak a teteje látszik ki a bőr alól - így nyújtja majd azt a tipikus szépségpötty kinézetet, melyet olyan sokan ismerünk a már említett színésznő által. Nem hivalkodó, mégis igazán különlegessé, egyedivé és szexivé teszi megjelenésedet ez az esztétikus ékszer. A fej tetszés szerint cserélhető akár fém vagy változatos színű golyókra, kúpra, köves pontra.

A talpas piercing még rengeteg egyéb módon variálható elhelyezését illetően, az ajak alá, fölé, az alsó ajak közepére vagy akár az ajkak sarkába.

Te is szeretnél egy egyedi, különleges piercinget? Esetleg rajongsz Marilyn Monroe megbabonázó stílusáért? Ha a válaszod "Igen!", a legjobb helyen jársz! Válassz piercing kínálatunkból kedvedre!

Keresés