Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Piercingrendelés.hu: Egy hely a piercing szerelmeseinek
 

A testékszerek a XXI. században reneszánszukat élik, hiszen manapság egy fültágító már társadalmilag ugyanolyan elfogadott, mint az átlagos fülbevaló. A piercing ma már az önkifejezés kedvelt eszközévé vált; ahogyan a tetoválás, úgy a testékszer is felruházza viselőjét bizonyos extravaganciával és egyedülálló stílussal.
Szerezd be piercingjeidet online, gyorsan és kényelmesen egy olyan webáruházból, ahol nem csak a választék, de a minőség is átlagon felüli. Az általunk forgalmazott testékszerek az egészségre nem káros, minőségi fémből készülnek, és allergén anyagot sem tartalmaznak.
Saját részre vagy ajándékba az év bármely szakában tökéletes választás egy-egy különleges piercing.
Gazdag és változatos kínálatunkban több száz féle testékszer kapott helyet, köztük elegánsabb és extrémebb darabot, melyek között mindenki megtalálhatja az ideális piercinget!
Nézz körül Magyarország legnagyobb piercing webshopjában és válogass kedvedre, illetve kérdéseiddel bátran fordulj munkatársainkhoz!

Cégcsoportunk a 90-es évek vége óta foglalkozik piercingek importálásával, nagykereskedelmével és forgalmazásával, és mára Magyarország legnagyobb piercing nagykereskedésévé nőtte ki magát. Óriási szerepünk volt abban, hogy megbízható minőségű piercingek kerüljenek a magyar piacra. Cégünk kiváló kapcsolatot ápol a Magyar Tetoválók Szövetségével, illetve annak tagjaival, valamint számos, Magyarországon, illetve külföldön dolgozó független piercerrel. Az általunk forgalmazott termékeket közvetlenül ugyanattól a gyártótól importáljuk, ezáltal tudjuk biztosítani a kiváló, megbízható minőséget, illetve a nagyon kedvező árakat egyaránt.
 
Piercing rendelés leggyorsabban! Magyarország legrégebbi és legnagyobb piercing kereskedése! Hosszú évek óta kiváló minőségű, folyamatosan német és egyéb nemzetközi szabvány szerint bevizsgált piercingekkel látjuk el a hazai és külföldi piacokat. Saját importból, közvetlenül ugyanazon gyártótól forgalmazzuk a legnépszerűbb, legdivatosabb piercingeket. Megtalálja nálunk nyelvpiercingek, szemöldök piercingek, fülpiercingek, köldökpiercingek, fültágítók, microdermal (dermal), áltágítók, piercingek óriási választékát. Webáruházunk kis- és nagykereskedés egyben. 
 
Cégcsoportunk a 90-es évek eleje óta foglalkozik távol-keleti ajándéktárgyak importjával. Nagykereskedésünkben forgalmazunk több száz féle füstölőt, füstölőtartókat, egzotikus fa díszmű árukat, maszkokat, táskákat, kendőket, öveket, nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, illóolajokat, illatmécseseket, szélcsengőket, álomfogókat, pólókat, kitűzőket, ágytakarókat és egyedi készítésű kerámia dísztárgyakat. Füstölők legnagyobb választékát találod webáruházunkban, közvetlenül az importőrtől. A legdivatosabb olcsó bizsuk, karkötők, nyakláncok, divatkiegészítők várnak ajándékboltunkban.

 A www.piercingrendeles.hu online áruházat az Oriental Market Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság üzemelteti (továbbiakban:” Üzemeltető”).
 
Az Üzemeltető rövidített elnevezése: Oriental Market Kft.
Az Üzemeltető székhelye: 8080 Bodmér, Vasvári P. u. 40.
Az Üzemeltető tevékenysége a 1101 Budapest, Pongrác út 15/A című telephelyen zajlik.
Az Üzemeltető ügyfélszolgálatának telefonszáma: 06-70/600-09-99
Az Üzemeltető adószáma: 14446508-2-07
Az  Üzemeltető közösségi adószáma: HU 14446508
Az Üzemeltető bankszámlaszáma (pénzforgalmi jelzőszáma): 11736020-29902190-00000000
Az Üzemeltető cégjegyzékszáma: 07-09-015119
Az Üzemeltető adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-61463/2013.
Az Oriental Market Kft. csomagküldő, internetes tevékenységet folytathat a jogszabályok szerint.

Keresés